Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ανακάλεσε με τον…τρόπο του ο Παναιτωλικός

Ανακάλεσε με τον…τρόπο του ο Παναιτωλικός

ΣΗΜΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΝΕΟH ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακαλεί τις “επιμάχες” δηλώσεις όπως υποχρεώθηκε από την ΕΠΟ αλλά με σαφή -και δικαιολογημένα- ειρωνική διάθεση . Eπί της ουσίας δηλαδή τις επαναλαμβάνει…

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τα εξής: 

Με απόφασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κηρύσσει την ομάδα Παναιτωλικός πειθαρχικά ελεγκτέα, της επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις (ανακοίνωση στις 5/4/2015).

Η Επιτροπή κρίνει ότι όσα η ανακοίνωση περιγράφει δεν ισχύουν και αποδεχόμαστε την ετυμηγορία της ανακαλώντας:

Δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο «κάποιοι που κάνουν ότι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο που όλη η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη».

Δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωποι που «συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή. Σφυρίζουν αδιάφορα και χωρίς κανένα φραγμό ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων. Αν και γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους!»

Δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωποι που να μας θυμώνουν επειδή «εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας καθημερινά το ποδόσφαιρό μας όλο και πιο αναξιόπιστο».

Δεν έχει δικαίωμα ο Παναιτωλικός να «υπερασπίζεται το δικαίωμά του να διεκδικεί ότι μπορεί με την αγωνιστική του απόδοση και μόνο».

Και φυσικά ανακαλούμε τη φράση: «Όμως, κανείς δεν νομιμοποιείται να του το στερήσει ετσιθελικά». Ήταν υπερβολική η απαίτησή μας για κάτι τέτοιο.

Γενικώς, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι καλά και κακώς κατά καιρούς εκφράζουμε δημόσια τις απόψεις μας ή διαμαρτυρόμαστε.

Υ.Γ. Το «Καλή ανάσταση» στο τέλος της ανακοίνωσης ήταν ευχή ενόψει του Πάσχα που τότε πλησίαζε. Ευχή διαχρονική…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  2. στοχαστής

    Δηλαδή το μισό Δ.Σ. της ΕΠΟ που κατηγορείται για κακουργήματα γιατί κατηγορείται όχι γι αυτά που πρεσβεύει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, την οποία υποχρεώθηκε ν΄ ανακαλέσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.