Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Ανδρέας Δημάτος: Ο κόσμος στο Αγρίνιο διψάει για καλό ποδόσφαιρο

sup-panai-aek-filiko22

Στο σύντομο σχόλιό του στο agrinionews.gr μετά τη λήξη του αγώνα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέας Δημάτος εστίασε στο γεγονός της προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος στο Αγρίνιο διψάει για καλό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά ανέφερε:
«Ήταν ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι που έπρεπε να γίνει στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μιχάλη Μπακάκη. Για την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ ευχάριστο να επισκέπτεται τόσο ωραίες έδρες ομάδων που πρωταγωνιστούν στη Super League όπως είναι ο Παναιτωλικός σε μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο, για Παρασκευή απόγευμα, κάτι το οποίο δείχνει πόσο πολύ διψάει ο κόσμος της περιφέρειας και ειδικά ο κόσμος στο Αγρίνιο για καλό ποδόσφαιρο, για να δει καλές ομάδες και τέτοια παιχνίδια Super League.
Η ΑΕΚ από αυτό το φιλικό κρατάει είναι μια πολύ καλή εμφάνιση. Βεβαίως το πρώτο που κρατάει είναι η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου. Το γεγονός του φιλικού για την ΑΕΚ είναι αυτό. Επίσης σημαντικά, η πρώτη συμμετοχή και το καλό παιχνίδι του Μπουονανόντε και για τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής αλλά και την επιστροφή του Κορδέρο. Ήταν μια σημαντική νίκη έστω και σε φιλικό παιχνίδι επί μιας πολύ καλής ομάδας».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.