Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Απάντηση Καζαντζή στον πρόεδρο του Συλλόγου “Νέα Γη”

Απάντηση Καζαντζή στον πρόεδρο του Συλλόγου “Νέα Γη”

KAZANTZHS3-244x300Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση του αντιδημάρχου Αγρινίου Νικόλαου Καζαντζή:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΓΗ

Με λύπη μου σήμερα 4-3-2015 διαπίστωσα ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου σας, με επιστολή του, την οποία δημοσίευσε σε μερίδα του τύπου, αναφέρεται με απαξιωτικό τρόπο και ύφος στο πρόσωπό μου.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, αποστέλλω αυτήν την αποστολή-απάντηση μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι δε φέρουν καμία ευθύνη τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου για τις μεμονωμένες ενέργειες του κ. Παπαθανάση.
Πριν από μερικές ημέρες ο εν λόγω κύριος χωρίς να με έχει ενημερώσει με επισκέφθηκε στο Δικηγορικό μου γραφείο εν ώρα εργασίας και με εντελώς άκομψο τρόπο αφού παρέκαμψε πελάτες και υποθέσεις που «έτρεχαν» εισέβαλλε σε αυτό προκειμένου να μου «εκθέσει» τους ισχυρισμούς του για την περιοχή των Αη Βασηλιώτικων.
Φυσικά το πρόβλημα στην περιοχή, μου είναι γνωστό για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα διότι στην περιοχή έχω δική μου περιουσία, η οποία απομειώνεται από τις παραβατικές ενέργειες και συμπεριφορές ομάδας συνανθρώπων μας που κατοικούν σε αυτήν.
Επίσης ως Δικηγόρος έχω παρακολουθήσει πολλές φορές υποθέσεις που αφορούν στην εν λόγω περιοχή και τα αδικήματα που διαπράττονται.
Τέλος από την ενασχόλησή μου με τα κοινά γνωρίζω τα θέματα των κατοίκων και συμμερίζομαι τις αγωνίες τους.
Θέλω να ενημερώσω ότι ο Δήμος Αγρινίου όπως έχει υποπέσει στην αντίληψή μου τα τελευταία 10 χρόνια είναι η πρώτη φορά που προκάλεσε αλλεπάλληλες συσκέψεις στην Αστυνομία και επισκέψεις στην Εισαγγελία προκειμένου να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το φαινόμενο της παραβατικότητας της περιοχής και οι κάτοικοι να αισθάνονται ασφάλεια.
Εν τούτοις ο κύριος Παπαθανάσης με διάφορα έγγραφά του μας εγκαλεί και μας καταγγέλλει ότι δήθεν αδιαφορούμε ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Δήμος Αγρινίου δεν είναι ούτε διατηρεί Αστυνομική Υπηρεσία για να κάνει Αστυνόμευση της περιοχής.
Ο κύριος Παπαθανάσης απευθύνθηκε σε μένα που ήμουν αναρμόδιος σε ώρα εργασίας μου απογευματινής – βραδυνής στο Δικηγορικό μου Γραφείο και φυσικά του υπενθύμισα ότι ως δημοτική αρχή προβαίνουμε σε συντονισμένες ενέργειες για την πάταξη των παραβατικών φαινομένων και ότι έχουν περιορισθεί αισθητά συμπεριφορές περιφρόνησης του Νόμου αφού οι μέχρι πρότινος πρωταγωνιστές αυτών των συμπεριφορών γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ο Δήμος Αγρινίου είναι απέναντί τους.
Ο κύριος Παπαθανάσης για άγνωστο σε μένα λόγο και παρακινούμενος από άγνωστη σε μένα αιτία ισχυρίζεται ότι δεν τον υποδέχθηκα με την δέουσα συμπεριφορά στο γραφείο μου, στο οποίο βρισκόμουν ως Δικηγόρος, ασχολούμενος με την δουλειά μου και τους εντολείς μου.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω για τον κύριο Παπαθανάση, ο οποίος δεν σεβάστηκε τους ευρισκόμενους στον επαγγελματικό μου χώρο συμπολίτες – πελάτες του Δικηγορικού γραφείου μου, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού για τα σοβαρά θέματά τους; Να τους διώξω και να καθίσουμε δύο – τρεις ώρες να συζητάμε θεωρητικά;
Απλά του υπενθύμισα ότι τα Δημοτικά θέματα τα συζητάμε στο Δημαρχείο και όχι στα Δικηγορικά γραφεία. Δεν είμαι του φαίνεσθε αλλά του πράττειν. Δεν παριστάνω τον καλό. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου.
Βέβαια το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο δρόμος προς τα συγκεκριμένα sites για τον κύριο Παπαθανάση ήταν γνωστός και ότι μάλλον εκεί θα έβρισκε συμπαραστάτες!! για να δημοσιεύσει το καθ’ όλα συκοφαντικό και ανυπόστατο καταγγελτικό του για μένα δημοσίευμα.
Και αναρωτιέμαι:
O κύριος Παπαθανάσης εκπροσωπεί επάξια τον Σύλλογο Νέα Γη με αυτήν την ενέργειά του;
Είναι υπερήφανος που εναντιώνεται σε μένα που τον υποδέχτηκα πάνω από δέκα φορές στο παρελθόν αλλά και τώρα στο γραφείο μου και άκουσα τα προβλήματα, επισκέφθηκα την περιοχή και συνεισέφερα στην αντιμετώπισή τους;
Είναι ικανοποιημένος με την ενέργειά του να μου επιτεθεί χωρίς λόγο και αιτία;
Μπορεί να εισβάλλει όποτε θέλει, χωρίς να υπολογίζει τίποτα, με την ιδιότητα και μόνο ενός Προέδρου, ενός τοπικού συλλόγου στο γραφείο ενός αναρμόδιου Αντιδημάρχου, σε ώρα εκτός υπηρεσίας του ;
Και στην συνέχεια να τον εγκαλεί διότι δεν έτυχε της ανάλογης της εμβέλειάς του προσοχής και υποδοχής;
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γνωρίζω εάν και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου συνηγορούν υπέρ αυτής της συμπεριφοράς του κυρίου Παπαθανάση και εάν συμφωνούν με τα γραφόμενά του διότι υπογράφει ως πρόεδρος το Συλλόγου. Εκφράζει προσωπικές απόψεις ή είναι απόφαση του Συλλόγου η αποστολή αυτής της επιστολής εναντίον μου;
Θεωρώ πως από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου εκτελώ με συνέπεια τα καθήκοντα μου και παλεύω μαζί με την δημοτική ομάδα για τα προβλήματα της περιοχής και εργαζόμαστε για την επίλυση τους.
Ανακοινώσεις τέτοιου είδους και απειλητικά δημοσιεύματα δεν μας εκφοβίζουν. Το έργο παίζεται σε επανάληψη και οι πολίτες δεν θέλουν να το ξαναδούν. Θέλουν από μας νέο έργο και τους διαβεβαιώνω πως θα υπάρξει.. ΥΠΟΜΟΝΗ !

Αγρίνιο, 4-3-2015
Νικόλαος Καζαντζής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.