Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Αποσύρεται ο Φωτόπουλος εάν είναι και άλλος υποψήφιος από τη Ναυπακτία

Αποσύρεται ο Φωτόπουλος εάν είναι και άλλος υποψήφιος από τη Ναυπακτία

O Ασημάκης Φωτόπουλος λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τη Νέα Δημοκρατία προχωρεί σε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Ουσιαστικά διαμηνύει πως αποσύρεται από την υποψηφιότητα του στο ενδεχόμενο (θεωρείται προς το παρόν βέβαιο) να είναι και άλλος υποψήφιος από την περιοχή της Ναυπακτίας. Ο κ.Φωτόπουλος που έχει ξεκινήσει έντονο προεκλογικό αγώνα και έχει ανοίξει πολιτικά γραφεία αποκαλύπτει το περιεχόμενο των συναντήσεων του με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και της δικής στάσης να μην επιθυμεί διπλή υποψηφιότητα από τη Ναυπακτία (σημειωτέον πως πρόκειται για τον Θύμιο Δρόσο). Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Κατόπιν δύο συναντήσεων που είχα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, τον ενημέρωσα για τις ιδιαιτερότητες του Νομού, καθώς και για την διαφαινόμενη πιθανότητα εκπροσώπησης του κόμματος από δύο υποψήφιους βουλευτές της περιφέρειας Ναυπακτίας.

Ποτέ μέχρι σήμερα, σε κανένα κόμμα, σε καμία εκλογή δεν συνυπήρξαν δύο Ναυπάκτιοι συνυποψήφιοι. Η Ναυπακτία είναι πληθυσμιακά η μικρότερη περιφέρεια του Νομού και το τοπικιστικό στοιχείο στην Αιτωλοακαρνανία πολύ έντονο. Η συνύπαρξη τους καταδικάζει και τους δύο, αλλά περισσότερο καταδικάζει την ίδια την περιφέρεια να μην μπορέσει να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, κατ’ επανάληψη με διαβεβαίωσε ότι πλην της δικής μου υποψηφιότητας δεν θα υπάρξει άλλη τοπική εκπροσώπηση. Στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας γνώση των συνεπειών πιθανής διπλής υποψηφιότητας και με αντικειμενικό σκοπό την προστασία της Ναυπακτίας και των πολιτών της, ενημέρωσα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε περίπτωση δεύτερης υποψηφιότητας.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.