Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ 2014

f5eba15ed712a47ac0681e454fb76519_LΠραγματοποιήθηκε σήμερα η ηλεκτρονική κλήρωση για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας και ο ΟΓΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματατου κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ για το 2014 αλλά και τους δικαιούχους των προγραμμάτων Ιαματικού Τουρισμού , δωρεάν βιβλίων και των δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου.

Σύγκεκριμένα από τον ΟΓΑ αναδείχθηκαν οι 473.000  δικαιούχοι των παροχών μετα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων . Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, τα ατομικά Δελτία των κληρωθέντων θα διανέμονται από 4-7-2014 από τα ΚΕΠ όλης της χώρας. Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων δικαιούχων, οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ/ΛΑΕ επιχειρήσεων (παρόχων) για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και  χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ο.Γ.Α, www.oga.gr

Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι:

1.    Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 115.000 άτομα (συνταξιούχους  και ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α, και  προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους), διάρκειας έως  3 Μαΐου 2015.

2.    Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού  για  15.000  συνταξιούχους  του ΟΓΑ,  διάρκειας   έως
31 Δεκεμβρίου 2014.

3.    Εκδρομικό Πρόγραμμα (3ήμερων, 2ήμερων, μονοήμερων εκδρομών) για 50.000 δικαιούχους , διάρκειας έως  3 Μαΐου 2015.

4.    Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής εισιτηρίων θεάτρου για  93.000 δικαιούχους, διάρκειας έως   31 Μαΐου 2015.

5.    Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 200.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, ο ΟΓΑ επισημαίνει  ότι ειδικά για τα Προγράμματα  Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher, κλπ) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Στη συνέχεια, θα εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και θα καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης, τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την παραλαβή των Δελτίων των εν λόγω προγραμμάτων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εκτυπώνεται η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος που έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

www.dikaiologitika.gr

Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων δικαιούχων, οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ/ΛΑΕ επιχειρήσεων (παρόχων) για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα εδώ

Κατάλογοι Παρόχων Αγροτικής Εστίας

Κατάλογος Καταλυμάτων Συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Κατάλογος Καταλυμάτων Συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού

Κατάλογος Συμβεβλημένων Τουριστικών Γραφείων

Κατάλογος Συμβεβλημένων Βιβλιοπωλείων

Κατάλογος Συμβεβλημένων Θεάτρων

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.