Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αποχώρηση και ευχαριστίες από τον διαιτητή Χρήστο Λάμπρου

cvΔημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του διαιτητή Χρήστου Λάμπρου που αποχωρεί από το χώρο της διαιτησίας καθώς συμπλήρωσε το  ανώτατο όριο διαιτητή εν ενεργεία. Αναλυτικά:

Μετά από εννέα χρόνια  αγωνιστικής παρουσίας στο χώρο της διαιτησίας στο νομό Αιτ/νίας, και συγκεκριμένα μετά από 370 αγώνες σαν διαιτητής και 173 αγώνες σαν βοηθός διαιτητή, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, αφού συμπλήρωσα το  5Οο   έτος της ηλικίας μου, ανώτατο όριο διαιτητή εν ενεργεία. Ένα χώρο  που ήρθε να συμπληρώσει τις εμπειρίες μου στο ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αφού πριν είχα αγωνιστεί για  16 συνεχόμενα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία διετέλεσα για τρία χρόνια παράγοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύνδ. Διαιτητών Αιτω/νίας και την ΕΠΣ για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Ειδικά τον ακούραστο εργάτη ,δάσκαλο της διαιτησίας και άριστο γνώστη του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της Αιτ/νίας και όχι μόνο, κ. Ντάουλα Δημήτριο, καθώς επίσης τους πρώην καθηγητές διαιτησίας κ. Νικάκη Βασίλειο και Λύτρα Νικόλαο, αλλά και τους πρώην διαιτητές κ.Τσαμπά Βασίλειο και κ. Καλαμπόκη Λουκά, που με έμαθαν να αποδίδω διακαοσύνη στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους διαιτητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια καθώς και τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των ομάδων που με δέχτηκαν και με ανέχτηκαν στα όποια ανθρώπινα λάθη υπέπεσα.

Τέλος, πιστεύω ότι μετά από 28 χρόνια που υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να απομακρυνθώ από αυτό ,αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το υπηρετήσω από άλλους τομείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους.

Με τιμή

Χρήστος  Λάμπρου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.