Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Ασυνείδητοι γέμισαν με μπάζα τα ρέματα στα Άγραφα(Φώτο)

Το μείζον θέμα της αλόγιστης και ασύδοτης συμπεριφοράς, ορισμένων ασυνείδητων που με τις πράξεις τους θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρα χωριά των Αγράφων και πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο πλημμύρας, επανέρχεται με την καταγγελία που λάβαμε στο PrasiaOnline.
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ασύδοτης συμπεριφοράς από κάποιους ασυνείδητους που ρίχνουν μπάζα στα ρέματα χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις, ήρθαν τα μέλη οικογένειας που επισκέφτηκαν τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα την Πρασιά Ευρυτανίας.
Απαράδεκτη η εικόνα που αντικρίσαμε στο πιο ορεινό και συνάμα απομακρυσμένο χωριό τις Δυτικής Ευρυτανίας.Πηγαίνοντας στον δρόμο απ το χωριό Βασιλέσι για τα βγούμε στα Γούπατα  προς Λιθοχώρι βρήκαμε πεταμένα ψυγεία,στρώματα ,αδρανή υλικά, μπάζα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς μέσα στα ρέματα που αντιμετωπίζονται σαν χωματερές απο κάποιους ασυνείδητους” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην καταγγελία τους.
Και συνεχίζουν..

“Αυτά τα υλικά  μπορεί να μεταφέρουν καταστροφικές ουσίες στην παροχή νερού τόσο των κάτοικων όσο και άλλων περιοχών. Αφού το νερό ρέει και πάει και παντού.Είναι τραγικό νομίζω.
Επίσης είναι θέμα αισθητικής του κάθε χωριού . Του δάσους μας. Και εμένα που δεν είμαι απο τα Άγραφα αλλά ζω μόνιμα στην Βοιωτία με προσβάλει.
Είναι ανάγκη να είναι ο τόπος μας καθαρός, τα δάση μας καθαρά, τα χωριά μας, η γη μας!
Κατέγραψα και κάποιες εικόνες και σας τις στέλνω έτσι ώστε να καταλάβετε για τι  μιλάμε. 
“.
Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος απο την Βοιωτία τις οποίες όπως μας λέει τις έστειλε και στον δήμο

Prasi@Online 11

Prasi@Online 10 Prasi@Online 09

Πηγή(PrasiaOnline): http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2014/01/blog-post_1104.html#ixzz2qe9lfsf5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.