Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Ασφαλισμένοι-ανασφάλιστοι κατά ΟΑΕΕ

Ασφαλισμένοι-ανασφάλιστοι κατά ΟΑΕΕ

oaee2

Η πανελλαδική ομάδα “Ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ” δίνει στη δημοσιότητα σχεδόν πόρτα-πόρτα δράσεις που μπορούν να συμμετάσχουν έμποροι και γενικά ασφαλισμένοι του ταμείου. Αρχικά με φυλλάδια που διανέμουν μέλη της ενημερώνει για το group στο facebook https://www.facebook.com/groups/taneioemporon που περιέχει θέματα που αφορούν στην κίνηση. Ενημερώνουν ακόμη ότι όσοι πολίτες θέλουν να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του ΟΑΕΕ, όπως αναφέρουν, μπορούν να βρίσκουν εκεί και να συμπληρώνουν την αρχική αίτηση-επιστολή προς τον συνήγορο του πολίτη αλλά και τον ίδιο τον ΟΑΕΕ. “Για τα δικαιώματά μας”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και δίνουν και δύο τηλέφωνα επικοινωνίας για την πορεία των κινητοποιήσεων τα 6977959479 και 6974838165.

Να σημειωθεί ότι αύριο, Δευτέρα, υπάρχει συνέλευση στην πλατεία Μερκούρη(στον παλιό σταθμό του τρένου) στις 6 το απόγευμα για να συντονιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης Καζουλάκης

    ΤΟ Ινστιτούτο Καταναλωτών, ΙΝΚΑ Ρόδου, στηρίζει τα δίκαια του αγώνα των επαγγελματιών στο πλαίσιο μίας δίκαιης εξέλιξης του αγώνα τους κατά των αδικιών που υφίστανται σε ουσιώδη θέματα παραβίασης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.