Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Αυξήσεις Διοδίων εν μέρω κρίσης για περισσότερη κρίση

Αυξήσεις Διοδίων εν μέρω κρίσης για περισσότερη κρίση

 

Οι πολίτες καταναλωτές φωνάζουν ΕΛΕΟΣ και μαζί  τo INKA είναι αντίθετοι με τις αυξήσεις που επιβάλλονται μονομερώς από τους παρόχους των διοδίων.

Με εισπρακτικές αυξήσεις της τάξης του 20%, αλλά και με τις μειώσεις μισθών και λειτουργικού κόστους, πλουτίζουν οι εταιρείες εκμετάλλευσης των Ελληνικών δρόμων που έχουν πληρωθεί από την Ε.Ε. και τους Έλληνες πολίτες, ωσάν διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης σε βάρος των χρηστών των Ελληνικών –Δημόσιων- Εθνικών δρόμων.

Προς τους αρμόδιους κ.κ. Υπουργό και υπηρεσιακούς παράγοντες, απευθύνουμε αυτό το μήνυμα, ότι, με αυτό τον τρόπο και με την λογική των ασύμμετρων και απαράδεκτα ανέλεγκτων αυξήσεων, δεν αποκρύπτεται η αμέλεια και αδιαφορία σας, αλλά και επί πλέον βαθαίνει και διογκώνεται  η ύφεση, ακολουθώντας ο πολίτης την επιλογή της παραίτησης όπως με το παράδειγμα σας δίνεται εσείς πρώτα.

Ζητούμε να σταματήσετε την εικόνα του δεν ακούω, επειδή ενοχλεί αποτελεσματικά, και να επικαιροποιηθείτε με την στιβαρότητα και την άμεση αποτελεσματικότητα που απαιτεί η πολύ σκληρή διαρκής περίοδος που ζούμε.

Οι απαράδεκτες ανέλεγκτες αυξήσεις που καταγγέλλουμε πως επιβάλλονται ετσιθελικά και μόνο, θα λειτουργήσουν ως μπούμεραγκ από την κοινωνική αποστροφή και κατακραυγή.

Αυτή άθροιση μας δημιουργεί ανησυχία, εσάς :;;;;;

Αν και εσάς σας ανησυχεί, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας και την πρόληψη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.