Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Αύριο Τρίτη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη

Το Δ.Σ. και η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σας ενημερώνουν ότι την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη, με δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.
Τις πρωινές ώρες , 08:00 – 14:30, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. σε συνεργασία με το Γ. Ν. Αγρινίου. Καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού.
Η Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη θα κλείσει με ένα έντεχνο-ροκ live με τα μουσικά συγκροτήματα Cartoon και Nevermind στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
Και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι παρούσα η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, διά του Αντιπροέδρου της κ. Θεοδωρόπουλου, και αυτό αναμφίβολα μας τιμά ιδιαίτερα.
Η συμμετοχή των συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις είναι εντυπωσιακή και αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με τον καλύτερο τρόπο.
Το ΔΣ Η Επιτροπή Νέων

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.