Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Α.Ο. Αγρινίου: Συνεχίζει ως έχει!

Α.Ο. Αγρινίου: Συνεχίζει ως έχει!

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥAυτόνομα θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα μπάσκετ του  Α.Ο. Αγρινίου  μιας και αυτό αποφασίστηκε στην κρίσιμη γενική συνέλευση που είχαν τα μέλη του σωματείου και η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά.
Στην εν λόγω συνέλευση με ανοιχτή ψηφοφορία καταψηφίστηκε η πρόταση για συνένωση με τη ΓΕΑ ενώ δύο παράγοντες του ΑΟ που δραστηριοποιήθηκαν και στο παρελθόν έδειξαν πρόθυμοι να συμβάλλουν στο οικονομικό.
Eξάλλου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η δημιουργία ακαδημιών με υπεύθυνους τον κ. Κόκκιο και τον κ. Πατσατζόπουλο.
Η νέα σύσταση του Δ.Σ. έχει ως εξής : πρόεδρος ο Περικλής Γερμανός, αντιπρόεδρος ο Τσιαμάκης Κων/νος, γραμματέας ο Σαπλαούρας Νεκτάριος, ταμίας ο Σερέτης Γρηγόριος και μέλος ο Καββαδίας Θεόδωρος.
“Έστω στο 90′  φάνηκε ότι δόθηκε μια μικρή πνοή.Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της ΓΕΑ που αν και δεν πραγματοποιηθηκε η ένωση είχαμε ένα σοβαρό διάλογο που στο μέλλον μπορεί να επαναληφθεί”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΑΟ Περικλής Γερμανός. 
Ο ΑΟ θα συνεχίσει με τον Γιάννη Διαμαντάκο στον πάγκο και πλέον  μένει να διαφανεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο  να ανέβει στη Β΄Εθνική ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα της Γ’ Εθνικής , ζήτημα πάντως που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.