Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Βαλάντη Ευπατρίδη: «πρώτη φορά Αριστερά»

Βαλάντη Ευπατρίδη: «πρώτη φορά Αριστερά»

imgresΟι εκλογές τελείωσαν και ως είθισται ,τα διάφορα πολιτικά κόμματα λένε τη γνωστή φράση  «Ο λαός αποφάσισε»  ή «Ο λαός μίλησε».

Για πρώτη φορά όμως θα πρέπει να ειπωθεί η πραγματικότητα. Ότι ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να τινάξει το ζυγό του καπιταλισμού , το ζυγό της υποδούλωσης που του φόρεσαν οσφυοκάμπτες πολιτικοί.

Για πρώτη φορά μετά το 1821 και το 1940,ο λαός αποφάσισε να σηκώσει κεφάλι απέναντι στα εγχώρια και ξένα κοράκια. Τελικά για πρώτη φορά έχουμε λαϊκή κυριαρχία . Διότι οι κυβερνήσεις μπορεί να εκβιάζονται αλλά οι λαοί ποτέ!!!

Θα πρέπει να αναφέρουμε το αξιοθαύμαστο για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, ότι για πρώτη φορά, πολιτικό κόμμα που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, εφαρμόζει άμεσα αυτά που έλεγε προεκλογικά . Είναι εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε μόνο την ελπίδα, αλλά πάνω απ’ όλα έφερε και την αξιοπρέπεια που μας είχαν στερήσει.

Εκατοντάδες σελίδες μπορούν να γραφτούν αυτές τις μέρες για το κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του λαού. Αυτό το κατόρθωμα είναι μόνο η αρχή και θα πρέπει για να συνεχιστεί να υπάρξει ισχυρό λαϊκό κίνημα, το οποίο μαζί με την κυβέρνηση θα διεκδικήσει το πρόγραμμα μας.

Ας γνωρίζουμε όλοι, ότι η τρόικα δεν είναι καν νομοθετικό όργανο. Ας γνωρίζουμε όλοι, ότι η ηχηρή αντίσταση του λαού δε θα επιτρέψει τους τραπεζίτες και τα ξένα funds να μας ξαναγονατίσουν. Το οφείλουμε στον εαυτό μας ,στη Δημοκρατία ,στην ιστορία μας και την ίδια μας τη ζωή.

Κλείνω τις σκέψεις μου με  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν την αριστερά ,τον ΣΥΡΙΖΑ, και διεκδίκησαν την ίδια την κυριαρχία τους.

Βαλάντη Ευπατρίδη

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΕΞ.ΑΝΔ

  ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.

  ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΑΟ, Ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΝΤΖΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΑΖΙ…….

  ΕΙΑΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ…..

 2. neos

  Μπράβο στην κυρία Ευπατρίδη. Όντως, πολύ χαρήκαμε που η κυβέρνηση αντιστέκεται στους ξένους δικτάτορες. Να μάθουν όλοι ότι δεν είμαστε προτεκτοράτο, έχουμε έναν πατριωτισμό τέλος πάντων.

 3. ΕΞ.ΑΝΔ

  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥ “NEOS”……

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ

  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΜΑΖΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΟΤΣΑΝΙ……

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑΧΥΤΕΡα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.