Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Βαριά άρρωστος…

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Για ένα ακόμη ματς ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη με 2-1.

Η τραγική αμυντική λειτουργία των αγρινιωτών έκανε δώρο τα δύο γκολ του Εργοτέλη στις δύο μοναδικές (!) επισκέψεις των κρητικών στα αγρινιώτικα καρρέ, «ακυρώνοντας» με το χειρότερο τρόπο την επιθετική φρεσκάδα και διάθεση που έδειξε σε κάποια σημεία ο Παναιτωλικός ενώ στο δεύτερο μέρος αν και οι αγρινιώτες κυνηγούσαν στο σκορ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Παγκρήτιο…

Ομάδα χωρίς σύστημα, χωρίς πλάνο και φαντασία για ένα ακόμη παιχνίδι οι κιτρινομπλέ απογοήτευσαν –ειδικά στο β’ μέρος- για μια ακόμη φορά τον κόσμο τους ενώ ο Καραγεωργίου που αμέσως μετά το ματς δήλωσε αισιοδοξία για..ανάκαμψη, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει καλύτερα τόσο την αρρωστημένη εικόνα της ομάδας του όσο και το βαθμολογικό πίνακα. Συνάμα δε, να αναλάβει έμπρακτα και τις δικές του πολύ μεγάλες ευθύνες που τον βαραίνουν.

Το φετινό οικοδόμημα έτσι όπως χτίστηκε απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να έχει βλέψεις για πουθενά και η διοίκηση πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της καθώς οι μεγάλες προσδοκίες που καλλιέργησε στον κόσμο αποδεικνύονται μέχρι στιγμής φρούδες.

Οι σκληρές και δραστικές αποφάσεις που απαιτούνται θα πρέπει να παρθούν το συντομότερο δυνατόν καθώς ο Παναιτωλικός δείχνει βαρία άρρωστος και αν υπάρχει μία ελπίδα να συνέλθει, αυτή είναι μόνο με…χειρουργίο και με το μαχαίρι να μπαίνει πολύ βαθιά μέχρι το κόκκαλο.

Το μπαλάκι περνάει   πλέον στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Φ. Κωστούλα ο οποίος έχοντας το μαχαίρι και το πεπόνι καλείται να ζυγίσει τις καταστάσεις και γνώμονα το καλό της ομάδας να πράξει τα δέοντα.

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.