Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Βρέθηκε φόρμουλα για να παραμείνει το ΣΕΠΕ στο Μεσολόγγι

Βρέθηκε φόρμουλα για να παραμείνει το ΣΕΠΕ στο Μεσολόγγι

6946-thumb-largeΤο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου ,όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, έπειτα από μία συντονισμένη προσπάθεια πέτυχαν την παραμονή του ΣΕΠΕ Μεσολογγίου. Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΕΠΕ κ. Κώστας Πανταζής δεσμεύτηκε να παραμείνουν οι υπάλληλοι του τμήματος Κοινωνικής Επιθεώρησης του ΣΕΠΕ Μεσολογγίου ως αποσπασμένοι.
«Με τον τρόπο αυτό αποφεύχθηκε μία πολιτική επιλογή με οικονομικά κριτήρια, η οποία θα είχε ολέθριες συνέπειες στην αγορά, εξαπλώνοντας τις συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν. Επιπλέον, δε θα μπορούμε να μιλάμε για κοινωνική δικαιοσύνη για τον απλό εργαζόμενο, όταν το κόστος για τη μετάβαση μέχρι το Αγρίνιο είναι απαγορευτικό, στερώντας του το δικαίωμα να διεκδικήσει το δίκιο του.
Στη προσπάθεια μας ανταποκρίθηκαν άμεσα οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Βαρεμένος Γεώργιος, Τριανταφύλλου Μαρία και Φούντα Νίκη, ο Δήμος Μεσολογγίου, ο Δήμος Ναυπακτίας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Ε.Κ.Μ. συνεχίζουν αδιάκοπα τους αγώνες και τις διεκδικήσεις προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη ανάλγητη πολιτική των μνημονίων», αναφέρει η ανακοίνωση των Αριστομένη Χάρου και Σπύρου Πλακα, προέδρων των Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας και Εργατικού Κέντρο Μεσολογγίου, αντίστοιχα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.