Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Βραβεύτηκε ο Αντρέ Μπικέι

Βραβεύτηκε ο Αντρέ Μπικέι

mvp-bikey-2-640x360Το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστική απονεμήθηκε στον Αντρέ Μπικέι. Αναδείχτηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων στο διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.
Η εκδήλωση έγινε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, που είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Παναιτωλικού. Ο εκπρόσωπός του κ. Νίκος Καμαργιάρης απένειμε το βραβείο στον Αντρέ Μπικέι, παρουσία πολλών μαθητών.
Στις δηλώσεις του ο Μπικέι τόνισε: «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει αποκλειστικά σε εμένα. Ανήκει σε όλη την ομάδα, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες που έχω δίπλα μου. Είναι σημαντικό που έρχεται μέσα από την γενικότερη ανοδική πορεία της ομάδας αυτό το διάστημα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε μια εύκολη παραμονή στην κατηγορία».
Για τη δική του συμβολή στην ισχυροποίηση της άμυνας του Παναιτωλικού, που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία, είπε: «Στην άμυνα ήμαστε τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο Γκάλο, ο Κούσας, ο Μελισσάς και εγώ. Είμαι ένας από τους τέσσερις. Η εμπειρία μετράει σ’ αυτές τις περιπτώσεις και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι μόνο η άμυνα όμως. Αυτή τη στιγμή η ομάδα πηγαίνει όλο και καλύτερα και αυτό είναι σημαντικό».
Δεν παρέλειψε να αφιερώσει αυτή τη διάκριση σε όσους βρίσκονται δίπλα του: «Πρώτα αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου. Μετά στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα. Ήρθα αργά στο Αγρίνιο, αλλά αμέσως έγινα μέλος αυτής της ομάδας. Χωρίς όλους αυτούς, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ».
Ο κ. Καμαργιάρης συνεχάρη τον Μπικέι για τη διάκρισή του και ευχήθηκε εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού και των μαθητών καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και η ομάδα.  «Κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και έδεσε με το υπόλοιπο σύνολο. Μας εξέπληξε το πάθος και στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματικός με τα δύο γκολ που πέτυχε».
Αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” στην προσπάθεια του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια: «Η στήριξή μας είναι εκπαιδευτική και οικονομική, λόγω της αγάπης που τρέφουμε για τον τόπο και την ομάδα μας. Η ηθική ικανοποίηση που αντλούμε βοηθώντας προσπάθειες και ανθρώπους με όνειρα και φιλοδοξίες, είναι πολύ μεγάλη. Στηρίζουμε, βοηθάμε και ενθαρρύνουμε τη συνέχιση των προσπαθειών. Η χρονική στιγμή ευνοεί ευρύτερες συνεργασίες. Η έμπρακτη στήριξη με ποικίλους τρόπους όλων μας, φιλάθλων, τοπικών φορέων και η αξιοπιστία της διοίκησης, μπορούν να οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων του Παναιτωλικού».
Στην ίδια εκδήλωση έγινε η απονομή και του βραβείου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς ο Μπικέι συγκέντρωσε το 80% των προτιμήσεων των φίλων της ομάδας που συμμετείχαν στην καθιερωμένη ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

8479

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.