Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Προειδοποίηση της ΓΕΑ προς τον ΑΟ Αγρινίου

γεα σημαΙδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ανακοίνωση-ανοιχτή επιστολή του έφορου του Τμήματος Μπάσκετ της Γ.Ε.Α. Τάκη Τσιρώνη προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Αγρινίου. Έχει ως εξής:

Ευγενική υπενθύμιση
Του έφορου του Μπάσκετ της Γ.Ε.Α. Τάκη Τσιρώνη προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Αγρινίου

Αγαπητοί κύριοι
Όπως θα γνωρίζετε με το προηγούμενο Δ.Σ. του συλλόγου σας με το οποίο είχαμε άριστες σχέσεις σαν σύλλογοι, προσπαθήσαμε να ενώσουμε το Αγρινιώτικο μπάσκετ με βασική προϋπόθεση να υπάρχουν ισχυρές ομάδες σε κάθε κατηγορία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στον Α.Ο. που αντιπροσωπεύει το Αγρίνιο στην Γ΄ Εθνική, αλλά δυστυχώς χάρις στις εμμονές ορισμένων παραγόντων και προπονητών αυτό δεν κατέστη εφικτό. Περιττόν να τονίσω ότι η πρωτοβουλία ανήκε στη Γυμναστική Εταιρεία καθώς επίσης υπήρξε και μεγάλη συνδρομή του προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ του κ. Νικάκη.
Μετά την εκλογή του σημερινού διοικητικού σας συμβουλίου πήρατε μία απόφαση, όπως ανακοινώσατε, να χτίσετε μία καινούργια ομάδα που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με Αγρινιώτη προπονητή και Αγρινιώτες παίκτες κατά κύριο λόγο. Η Γυμναστική Εταιρεία ήταν ο σύλλογος που προτρέξατε για να υλοποιήσετε την απόφασή σας δηλ. να πάρετε τον προπονητή της και αρκετούς παίκτες, καλώντας τους σε συζητήσεις μεταξύ σας, λες και δεν υπήρχε σύλλογος να μιλήσετε μαζί του, δηλαδή προσπαθήσατε να απομοιώσετε μία οργανωμένη ομάδα από τον προπονητή και τους παίκτες της για να έρθουν στην ομάδα σας αγνοώντας το μέλλον αυτής.
Η στάση σας επιβεβαιώνει πως προκειμένου να υλοποιήσετε αυτή σας την απόφαση ενεργήσατε με την αντίληψη πως στο Αγρίνιο υπήρχε μόνο μία ομάδα ο Α.Ο.Α..Δυστυχώς όμως αυτού του είδους οι αντιλήψεις έχουν μερίδιο ευθύνης για το γεγονός πως το Αγρίνιο για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι και σήμερα μετατράπηκε σε ένα μπασκετικό μπάχαλο που εγώ τουλάχιστον 45 χρόνια που είμαι στο χώρο του μπάσκετ δεν το έχω ξαναζήσει.
Ορμώμενος όμως τελευταία από το γεγονός πως προσκαλέσατε προχθές αθλητή του συλλόγου μας, ο οποίος σας είχε απαντήσει αρνητικά όταν του είχατε κάνει πρόταση να έρθει στο σύλλογό σας, προτείνοντάς του εκ νέου να έρθει στην ομάδα σας καθώς επίσης και προπονητική θέση, θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να ασχολείστε και να ενοχλείτε προπονητές και αθλητές του συλλόγου μας διότι αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να καλλιεργείτε κακές σχέσεις με τους συλλόγους και ειδικότερα με την Γυμναστική Εταιρεία η οποία είναι ο σύλλογος που προσπάθησε να σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρετε ότι η Γυμναστική Εταιρεία έχει τον τρόπο και τη δυνατότητα να υπερασπισθεί στο ακέραιο τα συμφέροντά της και θεωρούμε ότι διαχρονικά το έχει αποδείξει.

Τάκης Τσιρώνης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.