Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Γιατί ασκήθηκε νέα δίωξη στον Δημήτρη Μακρή

makris_-_xrysi_aygi__article__articleMε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή ενημερώνει πως ασκήθηκε «νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η επιστολή του αστυνομικού και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, Δ. Μακρή, αναφορικά με την στοχοποίηση και τιμωρία συναδέλφου του στην Κω επειδή απώθησε λαθρομετανάστη, υπήρξε η αιτία νέας πειθαρχικής, εις βάρος του, δίωξης!
Η νέα πειθαρχική δίωξη αιτιολογείται κατά τρόπο κωμικό, με ανάκληση προηγούμενης απόφασης επιβολής προστίμου ύψους 30 ευρώ και διενέργεια νέας Ε.Δ.Ε. για το ίδιο ζήτημα!
Καθίσταται σαφές οτι η προάσπιση της νομιμότητας και η πίστη στην εφαρμογή των συνταγματικών κανόνων, αποτελούν για ένα αντεθνικό Κράτος αφορμή διώξεων με στόχο την καλλιέργεια φόβου στον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Στην επισήμανση των μάχιμων αστυνομικών για προσήλωση της ηγεσίας τους στην διαφύλαξη του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, εκείνη απαντά με εκδικητική μανία και πειθαρχικές διώξεις.
Αντίθετα όμως από τις προσδοκίες που τρέφει το αντεθνικό Κράτος, το μόνο που επιτυγχάνει μέσω παρόμοιων μεθοδεύσεων είναι να χαλυβδώνει την πίστη στο δίκαιο του Εθνικού Αγώνα για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος!

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. sotis

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕ………………….ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 2. POL

  Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.

  Η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει γιατί δεν υπάρχει.
  Η ελευθερία του λόγου και του παραλόγου.

  Λένε πως η Χρυσή Αυγή απειλεί τη Δημοκρατία. Ας φτιάξουμε πρώτα μια αληθινή δημοκρατία και τότε θα δούμε αν μέσα σ’ αυτή τη Δημοκρατία έχει θέση για την κάθε Χρυσή Αυγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.