Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Γ.Ε. Αγρινίου: Χάρισε χαμόγελα το τμήμα μπάσκετ

Γ.Ε. Αγρινίου: Χάρισε χαμόγελα το τμήμα μπάσκετ

1453438_195937463927036_1018736183_n

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλυβίων βρέθηκε χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μπάσκετ της Γ.Ε. Αγρινίου. Οι παίκτες προσέφεραν δώρα στα παιδιά και παρέδωσαν χρήματα στους υπεύθυνους του κέντρου.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Γ.Ε. Αγρινίου κ. Χρήστος Θετάκης, ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ κ. Τάκης Τσιρώνης, ενώ την ομάδα εκπροσώπησαν οι αθλητές Μιχάλης Σταμουλάκης, Νίκος Σώκος, Βασίλης Ρέντζιος και Νάσος Ρέντζιος.

Την αντιπροσωπεία της Γυμναστικής Εταιρείας υποδέχτηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας η κοινωνική λειτουργός κυρία Νεκταρία Φελέκη, που ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την προσφορά τους στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία για την κίνηση αυτή ανήκει στους παίκτες που υιοθετήθηκε αμέσως από τον προπονητή και τους παράγοντες του τμήματος μπάσκετ της ομάδας.

Οι παίκτες χάρισαν στα παιδιά μπάλες και μία φανέλα της ομάδας με το λογότυπο του “Χαμόγελου του Παιδιού”.Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γ.Ε.Α. κ. Χρήστος Θετάκης ανέφερε πως η πρωτοβουλία των αθλητών ήταν αρκετά σημαντική και είναι στα πλαίσια μια σειράς δράσεων που πραγματοποιεί το σωματείο.Η κυρία Νεκταρία Φελέκη ευχαρίστησε τους παίκτες και του παράγοντες της ομάδας για την προσφορά τους και δήλωσε ευχαριστημένη που τα τελευταία χρόνια το “Χαμόγελο του Παιδιού” στηρίζεται από την τοπική κοινωνία δίνοντας χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά.Οι παίκτες της ομάδας παρέμειναν για αρκετή ώρα στο χώρο συνομιλώντας με τα παιδιά και παίζοντας μαζί τους ενώ στο τέλος της επίσκεψης τα παιδιά οι παίκτες το προσωπικό και η διοίκηση της ομάδας ένωσαν τα χέρια στο κέντρο και φώναξαν δυνατά ΓΕΑ. Στόχος είναι σε μελλοντικό παιχνίδι της ομάδας τα παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

579169_195937467260369_435480482_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΑΣ.ΠΑΝ...

    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ..ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.