Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Δήλωση Μακρή: κατά συνείδηση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές

Δήλωση Μακρή: κατά συνείδηση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές
makris-dimitisΟ υποψήφιος, με τη σήριξη της Χρυσής Αυγής,  δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Δ.Μακρής ανακοίνωσε τα εξής:
“Από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε ως Νίκη για την Ι.Π. Μεσολογγίου την ύπαρξη του Εθνικιστικού ψηφοδελτίου για το Δήμο μας και πράγματι είναι Νίκη η ανάδειξη Εθνικιστή αντιπροσώπου μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο, που θα ελέγχει της ατασθαλίες τους, θα δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος και από θέση οργανική θα αναδείξουμε της θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την τοπική αυτοδιοίκηση.
  Ευχαριστούμε τους Δημότες που μας Τίμησαν με την ψήφο τους και όσους έβαλαν το όνομά τους μπροστά, περιφρονώντας την πολιτική τρομοκρατία της χούντας του Μνημονίου και στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για την Ι.Π. Μεσολογγίου”. Να είναι σίγουροι ότι ο Αγώνας όλων μας δεν θα πάει χαμένος και ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
  Καλούμε τους συνδημότες μας να ενεργήσουν κατά συνείδηση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στις 25 Μαΐου και με θάρρος να αγωνιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.