Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Δίημερο εκδηλώσεων από τον Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Δίημερο εκδηλώσεων από τον Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο σε μικρούς και μεγάλους. Για το λόγο αυτό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (τέρμα Μεγάλης Χώρας, πλησίον LIDL, Άγιος Κωνσταντίνος), θα πραγματοποιηθεί:

1. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. παιδαγωγική διάλεξη – συζήτηση σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.

1ο ΘΕΜΑ: «Η κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (Ενίσχυση αυτοεκτίμησης – Καλλιέργεια ορίων)»

Εισηγήτρια: Αρετή Μπαζάκα, ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

2ο ΘΕΜΑ: «Συναισθηματική αγωγή γονέων μέσα από δραστηριότητες με τα παιδιά τους»

Εισηγήτρια: Δρ. Αποστολία Πάστρα, Ψυχοπαιδαγωγός.

Επί των ανωτέρω θεμάτων θα τοποθετηθεί ο κος Κωνσταντίνος Ρήγας, Σχολικός Σύμβουλος της  5ης Περιφέρειας Αιτωλ/νίας.

2. Προβολή της παιδικής ταινίας «ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιουλίου Βερν, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.

Παράλληλα στο χώρο του σχολείου και τις δύο μέρες και ώρες 10 π.μ.-1.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. – 8.30 μ.μ. θα λειτουργεί Πασχαλινό bazaar με πασχαλινές λαμπάδες, μαγιάτικα στεφάνια και πολλά άλλα ανοιξιάτικα είδη.

Πολύτιμοι αρωγοί και ένθερμοι υποστηρικτές μας ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.