Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Συνέντευξη Τύπου για το χειμερινό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (video)

Παρουσίαση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή Νίκου Καραγέωργου

Δείτε σε video του agriniotv.gr τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Γεώργιος Παπαναστασίου,   στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου,  κατά την οποία  παρουσιάστηκε ο νέος  Καλλιτεχνικός  Διευθυντής κ .Νίκος Καραγεώργος και το ρεπερτόριο για τη Χειμερινή Περίοδο 2015-2016.
Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, από τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κα Όλγα Σαλακίδου αλλά και τον νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Νίκο Καραγέωργο.
Ο κ. Καραγέωργος, που έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, συστήθηκε σήμερα στο κοινό ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του δημοτικού θεάτρου, αλλά η πραγματική γνωριμία μαζί του, θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, όταν οι πρώτες παραστάσεις θα ανέβουν στο σανίδι.
Ο δήμαρχος κ. Παπαναστασίου, μίλησε για “έναν από τους καλύτερους ανθρώπους του θεάτρου, που είναι τιμή για την πόλη να τον έχει κοντά της…”
Ο κ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε στον τίτλο του χειμερινού προγράμματος “η δύναμη μου μικρού”: “Με αυτή τη δύναμη προσπαθούμε να αναγεννήσουμε το ΔΗΠΕΘΕ, όπως το οραματίστηκε ο αείμνηστος Στέλιος Τσιτσιμελής. Το θέατρο τα τελευταία χρόνια έκανε κοιλιά και σκοπός μας είναι πλέον να το οδηγήσουμε εκεί που πρέπει”, είπε ο κ. Παπαναστασίου.
Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του αλλά και τη συγκίνησή του που αναλαμβάνει αυτή τη θέση (όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αγρινίου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 19 αιτούντες) και μίλησε για τα χρόνια εκείνα  που, ως μαθητής , παρακολουθούσε από τον εξώστη του ΔΗΠΕΘΕ παραστάσεις, παίρνοντας τα πρώτα του ερεθίσματα: “Εγώ γεννήθηκε εδώ και μάλιστα, από μια καρέκλα του εξώστη στην πέμπτη σειρά, άρχισαν όλα. Είναι περίεργο πράγμα , από εκεί που έχει δει τα πρώτα σου καλλιτεχνικά έργα, από το σημείο που παρακολουθούσες ανθρώπους που σου φαινόταν τεράστιοι και παραμένουν βέβαια, τώρα να είναι συνεργάτες σου…”,σχολίασε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το νέο χειμερινό πρόγραμμα του θεάτρου και τις ενδιαφέρουσες παραστάσεις που θα παρακολουθήσουν τους επόμενους μήνες οι Αγρινιώτες.

Διαβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ

DSCN8914DSCN8909 DSCN8908 DSCN8902 DSCN8901 DSCN8898 DSCN8896

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.