Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ζώης-Δρόσος: Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα σε συγκυβέρνηση και Ευρώπη (video)

Ζώης-Δρόσος: Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα σε συγκυβέρνηση και Ευρώπη (video)

DSCN0822Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Αγρίνιο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Χρήστος Ζώης και Θύμιος Δρόσος . To video είναι του διαδικτυακού καναλιού agriniotv.gr 

Oκ.Ζώης εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός  πως βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία με τον συνυποψήφιό του Θύμιο Δρόσο για τον οποίο εκφράστηκε με θερμά λόγια.

«Εμείς απέναντι στη συνειδητή προσπάθεια της Κυβέρνησης  να ενισχυθεί η αδιαφορία και να αποπροσανατολιστεί  ο κόσμος από τη σημασία που έχουν   αυτές οι ευρωεκλογές και για το εσωτερικό της χώρας  και για τη θέση της χώρας στην Ευρώπη αλλά και για την πορεία της Ευρώπης εν γένει , απαντάμε μ’ ένα προσκλητήριο στις Ελληνίδες κα τους Έλληνες: Να  απαντήσουν με μαζική  παρουσία στις ευρωεκλογές και να στείλουν τριπλά μηνύματα στους Ευρωπαίους.  Ότι ο ελληνικός  λαός παραμένει όρθιος, είναι περήφανος, τιμά την ιστορία του και  δεν επιτρέπει να τον συκοφαντούν , να τον απαξιώνουν και να τον θεωρούν παρία. Μήνυμα πως οι Έλληνες διατηρούν το τσαγανό τους και ξέρουν   πότε να  αντιδρούν. Μήνυμα στους εταίρους και δανειστές πως  οι Έλληνες θέλουν να αποκατασταθεί η θέση της χώρας στην Ε.Ε. αλλά  αυτό να γίνει με σεβασμό στην ιστορία της  χώρας, στην προσφορά  τη διαχρονική στην Ευρώπη και στην αλληλεγγύη που έχει επιδείξει στις ευρωπαϊκές κρίσεις», τόνισε ο κ.Ζώης.  

Πρόσθεσε ο κ.Ζώης: «Μήνυμα όμως  να στείλουμε και στην συγκυβέρνηση που θέτει διλλήματα ακυβερνησίας, αστάθειας, προοπτικής. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Κυβέρνηση ,αν δεν πάρει ισχυρό μήνυμα αμφισβήτησης της στις 25 Μαΐου, στις 26 θα επανέλθει και θα φέρει την ατζέντα των νέων μέτρων και νέου μνημονίου. Θα  επαίρεται πως πήρε από το λαό νωπή εντολή να συνεχίσει την πολιτική που εμείς θέλουμε να καταδικάσουμε. Το χειρότερο είναι πως –αν δεν στείλουμε μήνυμα- οι δανειστές μας θα εξάγουν  λάθος συμπέρασμα  πως ο ελληνικός λαός έχει πολύ λίπος να κάψει, πολλές αντοχές. Θα μπορούν να επικαλούνται το αποτέλεσμα για νέα μέτρα και απαιτούμενα“.

Για να καταδείξει την οικονομική στασιμότητα ο κ.Ζώης επικαλέστηκε το γεγονός πως από την περυσινή του επίσκεψη μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε κανένα θετικό βήμα για την επιχειρηματικότητα, όπως ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου. «Εδώ κρίνεται η πραγματική  οικονομία. Στο πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις κα πως αντιμετωπίζουν την επόμενη ημέρα οι επιχειρηματίες. Δυστυχώς τα μαντάτα είναι μαύρα» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγιο για απογοήτευση, αδιέξοδα, καμία ελπίδα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Παράλληλα ο κ. Ζώηςεμφανίστηκε βέβαιος πως «το βράδυ των ευρωεκλογών θα δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις. Τα μηνύματα δείχνουν πολιτική ανατροπή» και τόνισε: «Ζητούμε να εισπράξουμε ψήφο θετική και όχι οργής και αντιδρασης, ψήφο για δράση, για εκπροσώπηση για να δημιουργήσουμε εμείς  τις κόκκινες και τις πράσινες φωνές, για ακούγεται η φωνή των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, εκεί που υπάρχει σήμερα σιωπή»

Ο κ.Δρόσος κάλεσε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας  σε συμμετοχή στις εκλογές γιατί το νόημά τους είναι πολιτικό. «Απευθύνομαι με το χέρι στην καρδιά στους συμπατριώτες μας  και τους ζητώ να στείλουν  ηχηρό μήνυμα στις δυνάμεις της κοινωνικής χρεοκοπίας και της υποταγής, στις δυνάμεις της πολιτικής ανακολουθίας και της αναξιοπιστίας και να στηρίξουν  τις   πατριωτικές δημοκρατικές  δυνάμεις του ριζοσπαστισμού, της αξιοπιστίας και της ευθύνης. Τους καλώ  να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» υπογράμμισε.

DSCN0823  

  

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Γιωργος Κ.

  Και ποιός να σας ακούσει; Εδώ διώχτηκαν δημοσιογράφοι που δούλευαν σε κανάλια 15 χρόνια, γιατί δεν έκαναν το κέφι των Βαγγελοσαμαράδων. Αυτή είναι η Δημοκρατία που έχουμε, για την κατάσταση της οποίας ευθύνεστε και σείς.
  Μόνο ο Ντερμπεντέρης και η Τρέμη έχουν φωνή, α! και το ποτάμι του μπαρμπα – Γιώργου.

  Να μην μας κακοφαίνεται αυτά φτιάξαμε, αυτά λουζόμαστε.

  Εδώ θέλει να γίνει Δήμαρχο και ο Τραπεζιώτης, έχει βέβαια και τη στήριξη του Γιατρού, ο οποίος δεν ντρέπεται να παραιτηθεί τουλάχιστον από την Αντιπεριφέρια.

  Αλλά εντάξει, δεν έκανε και τίποτε, τις εκδρομές των σχολείων υπέγραφε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.