Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Η ομιλία Παπανδρέου στο Αγρίνιο (video-φωτό)

Η ομιλία Παπανδρέου στο Αγρίνιο (video-φωτό)

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο, με την ιδιότητα πλέον του προέδρου του νέου κόμματος που ίδρυσε πριν λίγες ημέρες, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.Μίλησε στο Παπαστράτειο Μέγαρο επιλέγοντας μάλιστα την Αιτωλοακαρνανία ως πρώτο σταθμό των περιοδειών του ενόψει της κάλπης της 25ης Ιανουαρίου.

2
Ο Γ.Παπανδρέου έγινε θερμά δεκτός γύρω στις 18:40 στο κατάμεστο Παπαστράτειο ενώ και κατά τη διάρκειά της ομιλίας του υπήρξε παλμός και ακούστηκε πολλές φορές η ιαχή «Παπανδρέου» αλλά και τα συνθήματα «Γιώργο μαζί για την αλλαγή», “Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά».
Το ακροατήριο αποτελούνταν φυσικά από  πρώην φίλους και μέλη καθώς και αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη που μέχρι τώρα ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών οι Θάνος Μωραΐτης (για τον οποίο έκανε ειδική αναφορά ο Γ.Παπανδρέου), Ανδρέας Μακρυπίδης, Θύμιος Σώκος, Παύλος Μοσχολιός, Γιάννης Βαϊνάς, Θανάσης Τορουνίδης, Θόδωρος Πορφύρης, Θ.Κατερινόπουλος. Πολλά επίσης μέλη της περιφερειακής αρχής και μεταξύ αυτών οι αντιπεριφερειάρχες Χρ. Σταρακά και Ν. Υφαντής.
Βασικό συμπέρασμα πως ο Γ.Παπανδρέου στο Αγρίνιο διατηρεί ισχυρά ερείσματα στο ακροατήριο του πρώην κόμματος του. Η επιχειρηματολογία του κινήθηκε στην υπεράσπιση της κυβερνητικής του θητείας, κάνοντας ξανά κριτική για την πενταετία 2004-2009 αλλά και στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνοντας παράλληλα και σε μικρής έκτασης αυτοκριτική.
«Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δικιά μας φωνή με…Ένα Κίνημα προοδευτικών αξιών, απέναντι στο συντηρητικό κυνήγι της εξουσίας.Ένα Κίνημα αλήθειας, απέναντι στον ανορθολογισμό. Ένα Κίνημα – πρωταγωνιστικό προοδευτικό πόλο ευρύτερων συνεργασιών, όχι όμως «πατερίτσα» της δεξιάς, όχι ουραγός κανενός, ούτε μιας αριστερής συντήρησης. Ένα Κίνημα Συμμετοχής – Αυτοοργάνωσης, που στέκεται απέναντι στον ελιτισμό, την αλαζονεία της εξουσίας και τα παιχνίδια κορυφής, που δεν αφορούν κανέναν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο το Αγρίνιο, σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, για την εμπιστοσύνη σας. Όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά και σήμερα», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Γ.Παπανδρέου.
«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας σήμερα. Είναι αδιανόητο μετά τα όσα περάσαμε και θυσιάσαμε να έχουμε και πάλι ανασφάλεια.
Επαναφορά σεναρίων εξόδου από το ευρώ σε όλο το διεθνή τύπο.Είναι άδικο για την Ελλάδα, άδικο για τους Έλληνες.Είναι εξοργιστικό μετά από όσα κάναμε, αυτό να συζητιέται πάλι σήμερα. Εξοργιστικό!Ποιος ευθύνεται φίλες και φίλοι; Πρώτα απ’ όλα, Είναι τεράστιες οι ευθύνες της ηγεσίας που κυβέρνησε τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Απέτυχαν να εξασφαλίσουν ομαλή έξοδο από το Μνημόνιο. Απέτυχαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην επόμενη μέρα. Παρά τη διακομματική στήριξη στη Βουλή, που την περίοδο 2009-2011 δεν υπήρχε. Θα θυμόσαστε – Όλοι μας πετροβολούσαν», είπε.
Σύμφωνα με τον κ.Παπανδρέου «μόνο ένα παρόμοιο συγκεκριμένο, ρηξικέλευθο και αποφασιστικό δικό μας Ελληνικό Σχέδιο, θα μας δώσει δύναμη διαπραγματευτική απέναντι στους εταίρους μας, στη σημερινή συγκυρία, ώστε να πούμε: όχι άλλη πολιτική εξοντωτικής λιτότητας! Μόνο με ένα δικό μας φιλόδοξο Σχέδιο, θα μπορέσουμε να πετύχουμε και τους καλύτερους όρους στην διαπραγμάτευση για τη διαχείριση του χρέους μας. Το Σχέδιο μας βασίζεται σε ένα τρίπτυχο – Απελευθέρωση, Ανθρωπιά, Ανάπτυξη»

“Όπως ο Αντρέας το 1974”
Aιτιολογώντας την ίδρυση του νέου κόμματος υποστήριξε: “Σήμερα, με το Κίνημά μας, κάνουμε το επόμενο βήμα, χτίζουμε μαζί τον επόμενο σταθμό στην ιστορική διαδρομή των δυνάμεων της δημοκρατίας, της προόδου και του σοσιαλισμού. Επιλέξαμε τη ρήξη με το κομματικό κατεστημένο.
Όπως ο Αντρέας το 1974.Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο.Τον πολύ δύσκολο δρόμο.Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν την πρωτοβουλία μας, μιλάνε για προσωπική μου ατζέντα.
Κλείνουν τα αυτιά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, πρώην και νυν μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, που ζητούσαν κάτι να γίνει επιτέλους για να σταματήσει ο αφανισμός των αξιών μας από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.Τους αγνοούν.Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, μιλάνε για «διάσπαση».Εμείς μιλάμε για λύτρωση. Μιλάμε για δημιουργική ρήξη.Και μέσα από αυτήν, για την εκ νέου σύνθεση των δυνάμεων της προόδου από τη βάση – και στη βάση των αξιών μας, όχι με παιχνίδια κορυφής που δεν αφορούν κανένα. Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι το σημερινό ξεκίνημα δεν είναι υπόθεση ενός. Είναι υπόθεση πολλών. Πάρα πολλών“.

«Έμαθα κι εγώ»

Ως κάποιου τύπου αυτοκριτική μπορεί αν χαρακτηριστεί η αναφορά: «Ναι, ως Πρωθυπουργός, μπροστά στην ανάγκη να μην διαταραχθεί η κυβερνητική σταθερότητα και η πορεία της χώρας, «κατάπια» πολλά. Ανέχτηκα για καιρό συμπεριφορές που ήξερα ότι μας πληγώνουν. Ανέχτηκα στρογγυλέματα θέσεων και συμβιβασμούς .Περισσότερους από ό,τι έπρεπε. Μπορούσα να ήμουν πιο αποφασιστικός. Έμαθα κι εγώ. Είμαι αποφασισμένος»

“Με τους πραγματικούς εμπρηστές της χώρας θα ασχοληθεί επιτέλους κανείς;”

«Ζητάμε, και σωστά γιατί έτσι είναι η πολιτική, αυτοκριτική από τους πυροσβέστες γιατί δεν αντιμετώπισαν καλύτερα την φωτιά, μέσα στις χειρότερες για τη χώρα δυνατές συνθήκες. Με τους πραγματικούς εμπρηστές της χώρας και της ελληνικής οικονομίας θα ασχοληθεί επιτέλους κανείς;Κανένα Μνημόνιο δεν θα ήταν αναγκαίο, αν δεν είχε προηγηθεί η πορεία προς το χάος την περίοδο 2004-2009.Γιατί εκεί κρύβονται οι πραγματικές αιτίες της πτώσης. Της πτώσης μιας χώρας που βρέθηκε στις 30 πλουσιότερες, αλλά που είχε θεσμούς και πρακτικές διακυβέρνησης που σπαταλούσαν τον πλούτο και τις δυνατότητες του ελληνικού λαού», είπε ο πρώην πρωθυπουργός στρέφοντας τα βέλη του στην πενταετία Καραμανλή.

Δείτε video και φωτό την ομιλία Παπανδρέου:

1 3 4 5 6 7 8

unnamed

unnamed

3

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed
unnamedunnamed

unnamed

σωκος

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

27 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

 2. Γιωργος Κ.

  Πού να βρεθεί η ντροπή φίλε μου; Δεν πουλιέται ούτε χαρίζεται από κανέναν…

 3. Ioannis

  Όταν γίνεται συναυλία στο Παπαστράτειο περισσότερο κόσμο έχει…..επέλεξαν δε επίτηδες το μικρό αυτό χώρο για να φαίνονται ότι είναι πολλοί αλλά δεν πείθουν….κατά τα άλλα αυτές οι ομιλίες αποτελούν το άκρον άωτον του κυνισμού, της αναλγησίας και του θράσους…..
  Το παρήγορο είναι ότι όχι μόνο είναι λίγοι αλλά είναι και μεγάλοι σε ηλικία….

 4. made by stone

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ (ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ) ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….

 5. John Fistikis

  Συγχαρητήρια σε όσους παραβρέθηκαν. Απέδειξαν πως δεν χρειαζόμαστε σωτηρία. Είμαστε χαμένοι από χέρι.

 6. ΓΙΩΡΓΟΣ Χ

  ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ” Ο ΓΑΠ Ο ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ” .ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

 7. sotis

  είμαστε άξιοι της τύχης μας. δυστυχώς ξεχνάμε εύκολα.

 8. ΑΕΡΙΝΟΣ

  Ο,τι και να πείτε, μια τέτοια γεμάτη παλμό και κόσμο συγκέντρωση δεν πνίγεται!
  Και αφήνει μια γεύση ότι τουλάχιστον στην Αιτωλοακαρνανία το κόμμα αυτό θα έχει ψηλά ποσοστά.
  Ηρθε η ώρα της δικαίωσης του Παπανδρέου και όλων εμάς που τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε!

 9. ΒΚ

  Θέλω να δω του διπλοθεσιτες καθηγητές των σχολείων της πολης που το παιζουν αριστεροί αν θα είναι και στην ομιλία σαμαρα . Πάμε Γιώργο για την αλλαγή όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τοπου θα ενωθούν για την αλλαγή Πάμε!!!!!

 10. hkkf

  Παλιουρα χωνεψε το σε 20 μερες παιρνεις το μπουλο εσυ και οι αλλοι φασιστες σου του Σαμαρα που διαλυσατε τη χωρα…δες τα χαλια σου και ασε το ΣΥΡΙΖΑ που δεν εχει κυβερνησει ακομα να κανει τη δουλεια του

 11. Αερινη-Κλ@νια...

  Ποιόν παλμό ρε αιθεροβάμωνα?? Πού πήγατε στο Παπαστράτειο και στριμωχτήκατε για να φαίνεστε πολλοί μαζί με δημοσιογράφους και ανθρώπους ασφαλείας, τα ανήλικα του καθενός κλπ? Το κλειστό γυμναστήριο ήταν πιασμένο να υποθέσω και δεν μπορέσατε….Που έχουν γεμίσει τα ξενοδοχεία της πόλης από το τσούρμο που κουβαλάτε προφανώς για να δείχνετε ότι έχετε και νεολαία??
  Και ποια δικαίωση? Τρεις γενιές πρωθυπουργοί και υπουργοί οι Παπανδρέου ακόμα δεν δικαιώθηκαν??? Πουλημένο τομάρι που πουλάς και πνεύμα….

 12. ΑΕΡΙΝΟΣ

  Καταρχήν οι χαρακτηρισμοί σου δείχνουν το επιπεδό σου. Απορώ πως οι διαχειριστές δεν έκοψαν το μήνυμά σου!!!Αλλα δεν πειράζει! Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις και κακοήθειες. Η καλύτερα σε κλανιές όπως και το παρατσούκλι σου!!

 13. ΛΕΜΑΡΑ

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

 14. ΒΚ

  Θα τριβετε τα ματια σας μερικοί επειδή η δεξια πήρε το δήμο δεν σημαίνει τίποτα το Αγρίνιο ηταν είναι και θα είναι προπύργιο και κάστρο του σοσιαλισμού μια πόλη ένας λαος αγωνιστών το πρόσωπο Παπανδρέου έτυχε να πάρει την πρωτοβουλία , το κίνημα όμως έχει μέλλον γιατι είναι κίνημα βάσης κίνημα του λαού απο το λαο για το λαο . όλοι μαζί για τη νέα αλλαγή. Πάμε!

 15. θανασης

  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2009 ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΊΜΑΖΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ?
  ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΟΣΚΑΝ ΕΙΠΕ: ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ.
  ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ?
  ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?
  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ Ή ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ?
  ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΟ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ Ή ΕΧΕΙ?
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ- ΠΟΥ ΕΘΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ-ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ Ή ΕΧΕΙ?
  AYTA BEBAIA ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΄80 Ή ΤΟΥ ΄90 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 16. ΠΑΝΕ-6

  ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΓΑΠ ΒΥΘΙΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…

 17. EΞ.ΑΝΔ.

  ΣΤΙΣ 25 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ.

  ΣΤΙΣ 26 ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…..

 18. ΒΚ

  Ο λαζοπουλος;;;; έγκυρος δημοσιογράφος η μήπως παπαγαλακι της Κουμουνδούρου ? Ας μιλάμε για ανθρωπους …. Η μήπως ο Λαζόπουλος δεν ηταν μέσα σε εκείνους που πριν το μνημονιο έβγαλε 5.000.000€ πολύ εντιμος …..

 19. pol

  Βρακί δεν έχει ο κώλος μας γαρύφαλλο στ΄ αυτί μας.
  Καλά ο Ελληναράς δεν πρόκειται να ξυπνήσει ΠΟΤΕ.

 20. M

  Το πιο αστείο απ’ όλα είναι που ο ΒΚ νομίζει ότι ο Παπανδρέου είναι σοσιαλιστής χαχαχα

 21. Ανδρόνικος

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ…ΠΟΙΟΥΣ Κ ΓΙΑΤΙ??

 22. Ακης Ροδιτης

  Αγαπητοι κυριοι πιο πανω, μην τσακωνεστε αν ειχε η δεν ειχε κοσμο ο Παπανδρεου γιατι ειχε και μαλιστα πολλους!!! Η περιοχη μας ειναι γεματη ΠΑΣΟΚους ειτε Παπανδρεικους, ειτε Βενιζελικους, ειτε ΣΥΡΙΖΑιους που ειναι πια και οι περισσοτεροι . !!! Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η περιοχη μας εχει μεινει υ π α ν α π τ υ κ τ η οικονομικα και πολιτιστικα !!!

 23. Βασιλης

  …..καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους…..καλα ο γιωργακης,την δουλεια του παει να κανει…..να εξασφαλισει κι αυτος μια θεση πιο ψηλα….απ ότι είναι τωρα,γιατι περασε κι από πρωθυπουργος και τα κανε ροιδο…..αυτοι ολοι από πισω του ,που πονταρουν; Δεν εχουν καταλαβει ότι όλα εδώ και 30 χρονια είναι ένα καλοστημενο παιχνιδι σε βαρος της Ελλαδας….Σημερα δεν ακουσαν ειδήσεις….τα παιχνίδια που παιζει η καγκελαρια με τους προκομενους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ….Αχ Ελληνα σε κανανε να σκυβεις και να λες και ευχαριστω……

 24. aitolos

  ακη ροδιτη σιγα τους πολλους 150 με 200 ατομα ηταν με τη πλειοψηφια ανω των 60 ετων. εχουμε κ λεμε λοιπον οι μισοι αυτοι βολεμένοι στο δημοσιο κ συγκεκριμενα ΟΤΕ κ ΟΤΑ οι αλλοι μισοι κρατικοδίαιτοι με τις καλπικες αγροτικες επιδοτήσεις.υπηρχαν κ μερικοι κλακαδόροι του πενηνταευρου καποιοι δημοσιογραφοι κ φωτογραφοι κ τα ατομα που φρουρουσαν το χωρο. ο κυριος ΓΑΠ εκανε τα γνωστα σαρδάμ στο ξυλινο λογο του κ το κοινο του φωναζε εισαι αρχοντας όπως κ το γιωργο γερα να φυγει η δεξια ( λες κ δε κυβερναει το κομμα που τον ανεδειξε πρωθυπουργο ακομα κ τωρα ) ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ……… ΓΑΠ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

 25. pol

  Ξυπνάτε Ρεεεεεεε Λίστες Λαγκάρντ , Εξοπλιστικά , κ.λ.π. , κ.λ.π. καμία αναφορά. Για τις ατιμίες και λαμογιές τα το του οίκου τους, λούφα και παραλλαγή καμία Αναφορά. Για τα χρηματιστήρια , Άδεια Υγιεί ταμεία , που τα κατέστρεψαν καμία αναφορά. Η μόνη έκφραση που έβγαζε το ”Τώρα έμαθα” αναμασούσε και τα πρόβατα χειροκροτούσαν δηλαδή οι βολεμένοι στο δημόσιο και συγκεκριμένα ΟΤΕ και ΟΤΑ οι άλλοι μισοί κρατικοδίαιτοι με τις κάλπικες αγροτικές επιδοτήσεις, υπήρχαν και μερικοί κλακαδόροι του πενηνταευρου κάποιοι δημοσιογραφοι και φωτογράφοι κ τα άτομα που φρουρουσαν το χώρο.
  Η αυτοκτονία της Νέας Γενιάς Συνεχίζεται.

 26. Ακης Ροδιτης

  “aitolos” Πιο αυστηρο κριτη για το ΠΑΣΟΚ και τα πασοκογενη κομματα απο εμενα δεν θα βρεις! Για το μεγεθος του “χεσιμου” που εφαγε ολα αυτα τα χρονια, ο κοσμος, ασχετα με την ηλικια τους, ηταν οπως αναμενονταν και απο τον ιδιο. Ενα 4 – 5% θα το παρει στις εκλογες και αυτο θα το παρει απο το ΠΑΣΟΚ αλλα και απο τον ΣΥΡΙΖΑ και εκει ειναι το θεμα !!! Αν ειχε ιδρυσει μαλιστα το κομμα μηνες πριν, οπως το ποταμι, θα ειχε παρει πισω σημαντικα περισσοτερους ΠΑΣΟΚους που κατεστησαν τον ΣΥΡΙΖΑ “πρωτο” κομμα ελίζοντας να διατηρησουν τα παρασιτικα κεκτημενα τους .. !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.