Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πολλές συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

Πολλές συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

image-0d4a4b915e10ead720bf6dc5e21224eb88d7c1dd127af1b3f14d2a1002d9b6a0-VΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο (9,10 και 11-9-2014), τέσσερις στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Ακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας , Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας
Ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Ακαρνανίας από αστυνομικούς των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ελέγχθηκαν 321  άτομα και  289 οχήματα. Προσήχθησαν 28  άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθησαν 8  άτομα.
Συγκεκριμένα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κάνναβης , μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης. Επίσης τέσσερις  ημεδαποί για υγειονομικές παραβάσεις, δύο  ημεδαποί για καταδιωκτικά έγγραφα και ένας  αλλοδαπός, που διέμενε παράνομα στη Χώρα.
Βεβαιώθηκαν 91  τροχονομικές  παραβάσεις και επτά  παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Κατασχέθηκαν 109,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης, 5 νάιλον συσκευασίες, πληθώρα χρησιμοποιημένων νάιλον συσκευασιών, που περιείχαν κάνναβη και ένα  κινητό τηλέφωνο.
Στην Αιτωλία
Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Αιτωλία στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί, των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας ελέχθησαν186 άτομα και  138  οχήματα, προσήχθησαν 10  άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Βεβαιώθηκαν εννέα  παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 33 τροχονομικές παραβάσεις.
Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.