Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Δελτία τύπου για όλα τα γούστα!

Δελτία τύπου για όλα τα γούστα!

unnamed

Λίγο έλεος αγαπητοί υποψήφιοι! Σκεφτείτε κι εμάς τους υπηρέτες της ενημέρωσης αλλά και το κοινό. Καμιά ώρα θα λάβουμε δελτίο τύπου τι ώρα κολάτσισε ο τάδε υποψήφιος κι, όχι τίποτε άλλο, θα το βάλουμε κιόλας μην παρεξηγηθεί κανένας.

Είναι βέβαια δύσκολες εποχές, δεν υπάρχουν και λεφτά και τα δελτία τύπου για συνεχή παρουσία στις γραμμές των siteκαι των εφημερίδων είναι μια κάποια λύσις…

Αλλά πλέον τα έχουμε δει όλα και οι επισκέπτες/αναγνώστες το ίδιο. Δελτίο τύπου δια πάσαν νόσον και πάσαν…αιτίαν για να μην πούμε το αυθεντικό της έκφρασης και(πάλι)παρεξηγηθεί κανένας. Και να μην μπορείς να κάνεις κι αλλιώς για να μη σε πουν άδικο.

Τι δελτίο για τον εορτασμό του πολιούχου, τι δελτία με κόντρα ποιο θα βγει πρώτο και ποιο θα μείνει τελευταίο να κάτσει πολλές ώρες στο…frontpage, τι επικοινωνιακός ορυμαγδός, πολλές ταινίες βλέπουμε μου φαίνεται και νομίζουμε ότι βγάζουμε γερουσιαστές. Είπαμε, είναι και το άγχος, είναι και που στέρεψε ο κρατικός κορβανάς και οι εκλογές πλέον γίνονται κάπως…στριμωχτά.

Και οι φωτογραφίες χτες από τον εορτασμό του πολιούχου όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι υποψήφιοι έχουν συλλεκτική αξία. Τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, μοιάζουν σαν να κρατάνε την αναπνοή τους! «Να βγει η ρημάδα η φωτογραφία να πάμε για άλλα», ή κάπως έτσι.

Δόξα τω Θεώ της Ελλάδας τα βάσανα τελειώνουν. Πόσες μείναν μέχρι την Παρασκευή στις 12 το βράδυ που σφυρίζεται η λήξη της διοργάνωσης; Έξι και σήμερα! Που θα πάει, θα περάσει κι αυτό. Μετά θα επανέλθουμε στην προτεραία κατάσταση δηλαδή το περίφημο «μην τον είδατε μην τον απαντήσατε, τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή». Άντε μια παράταση πέντε μέρες για όσους μείνουν για δεύτερη Κυριακή. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αργούμε ακόμη…

Γ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.