Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Δεν έχασαν κάτι όσοι δεν το είδαν….

debate_829596740

Όπως ήταν εύκολο να προβλεφθεί το debate δεν πρόσφερε απολύτως τίποτε στον θεατή και ειδικά στον αναποφάσιστο ψηφοφόρο. Τα αξιομνημόνευτα της βραδιάς ήταν ο Καμμένος να διαβάζει μια τρολιά ενός υποτιθέμενου γράμματος ενός πιτσιρικά που το βρήκε στα δίκτυα και η Τρέμη να τσακώνεται με τον Τσίπρα για το θέμα των καναλιών. Τρεις χαμένες ώρες από επαγγελματίες πολιτικούς που «δεν το ‘χουν». Κανένας τους. Τουλάχιστον όχι σε μη προστατευμένο περιβάλλον, ανάλογο των σιδερόφραχτων αμφιθεάτρων που τους γαλούχησαν πολιτικά.

Κυριολεκτικά έχασαν όλοι. Τόσο πολύ, ώστε αποτύπωσαν την απελπισία του κόσμου που δεν έχει τι να ψηφίσει. Ο Λεβέντης, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Χρυσή Αυγή πρέπει να τσίμπησαν από μια μονάδα χτες. Πόσο να αντέξει κάποιος την εργαστηριακή προετοιμασία του Θεοδωράκη και την διεκπεραίωση του Κουτσούμπα; Πόσο να αντέξεις τη Φώφη να λέει «έχουμε άξια έμπειρα στελέχη» ή τον Καμμένο να απολογείται(τώρα!)που δεν κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ και μετά να χουλιγκανίζει;  Μόλις ρώτησαν τον Λαφαζάνη για τις αλχημείες με την Ρωσία νόμισα ότι πνίγηκε. Κάποιος πετυχημένα έγραψε πως  απλά έκανε σαν τον γνωστό αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού στο μυθικό του διάγγελμα με τα εκατομμύρια χτυπήματα στο youtube.

Ο Βαγγέλας; Πιστός στη γραμμή «συνεργαζόμαστε, δεν τάζουμε, δεν θέλουμε να βγούμε πρώτοι». Με επικοινωνιακή ομάδα από Καραμανλικούς, ώστε να μη χαλάσει η διαδοχή μήπως και γυρίσει ως σωτήρας ο Μέγας Οκνηρός. Κι ο Τσίπρας; Θες να τον συμπαθήσεις αλλά δεν μπορείς. Πρωθυπουργός μέχρι πριν λίγες μέρες που αναγκάστηκε να κρατήσει τον ΕΝΦΙΑ τον οποίο όμως δεν πλήρωσε, ως αντιστασιακή πράξη, όταν ήταν αντιπολίτευση! Με κάποιο χιούμορ βέβαια και «γιατί τότε υπήρχε περιθώριο»…

Μετά δεν είναι να απορεί κανείς που βλέπεις τα παιδιά στη Βουλή των Εφήβων(αυτή την γελοιότητα)να μοιάζουν με συνδικαλιστές του δημοσίου της δεκαετίας του ’80. Οι νέοι όταν δεν παίρνουν απαντήσεις αρχίζουν και επινοούν κόσμους «δικαιοσύνης» που όμως βασίζονται στην καταπίεση της ορμής τους. Και πιστεύουν, όπως ένας προχτές υπό το σπινθηροβόλο βλέμμα της Ζωής, ότι «είναι ρατσιστικό και φασιστικό να τους χωρίζουν στα αγγλικά σε αρχάριους και προχωρημένους»!

Υ.Γ. Κοσιώνη και Χούκλη και μετά το χάος.

 

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.