Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Δεν δίνει και δεν ζητά εισιτήρια ο Παναιτωλικός

Δεν δίνει και δεν ζητά εισιτήρια ο Παναιτωλικός

Από τις άλλες ομάδες

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Με επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή της Football League o Παναιτωλικός ενημερώνει πως δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει οργανωμένους ή μεμονωμένους οπαδούς καμιάς εκ των ομάδων που συμμετέχουν στο  Πρωτάθλημα για λόγους χωροταξίας του γηπέδου  και  μη λειτουργίας του πετάλου. Παράλληλα επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να ζητήσει  εισιτήρια και να αναλάβει την ευθύνη για οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του για κανέναν από τους εκτός έδρας αγώνες  της ομάδας του. Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριοι,
Σας γνωρίζουμε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013  του Πρωταθλήματος Football League – ΟΠΑΠ στο γήπεδο μας δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε οργανωμένους ή μεμονωμένους οπαδούς καμιάς εκ των ομάδων που συμμετέχουν στο  Πρωτάθλημα  Football League – ΟΠΑΠ.

Ο λόγος που οδηγούμαστε σε αυτή την απόφαση έχει να κάνει με τη συνολική χωροταξία του γηπέδου μας αλλά και με δεδομένο ότι το νότιο τμήμα των εξεδρών του γηπέδου (Θ6 – Θ7 – Θ8 ΠΕΤΑΛΟ) έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αντίστοιχα δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε εισιτήρια και να αναλάβουμε την ευθύνη για οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων μας για κανέναν από τους εκτός έδρας αγώνες  της ομάδας μας.

Τέλος είμαστε στη διάθεση όλων των συνδιαγωνιζόμενων στο εν λόγω Πρωτάθλημα ομάδων να τους παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση για τις ανάγκες των Διοικητικών τους Συμβουλίων αλλά και για τυχόν επιπλέον ανάγκες φιλοξενίας αυτών. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε αρμοδίως τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα  Football League – ΟΠΑΠ για τα άνωθι.

Για την
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας
Μπεσίνης Παναγιώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.