Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρίες για την εικόνα στην οδό Δασκαλοπούλου

Aρκετές είναι οι διαμαρτυρίες για την εικόνα που παρουσιάζει η οδός Δασκαλοπούλου, και η πέριξ περιοχή της, στο Αγρίνιο. Δημοσιεύουμε μια ενδεικτική παρέμβαση-καταγγελία αναγνώστη του agrinionews:

Επί της Δασκαλοπούλου στο Αγρίνιο, από την Ντεντοπούλου μέχρι και Φιλίας παρκάρουν και από τις δύο μεριές αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα, δρόμος δύο κατευθύνσεων να στενεύει τόσο, ώστε ο ένας να περιμένει από τη μία άκρη του “τούνελ” πότε θα περάσει ο άλλος από την άλλη μεριά για να ξεκινήσει κοκ. Τα πράγματα περιπλέκονται βέβαια ακόμα περισσότερο όταν κατευθύνεται κανείς από Στάδιο προς το κέντρο και θέλει να στρίψει επί της Ντεντοπούλου. Τότε ο απέναντί του θα πρέπει να σταματήσει τόσο πίσω, ώστε να μπορεί μετά ο πρώτος να στρίψει αριστερά κλπ. Ασυνεννοησίες και διαπληκτισμοί γίνονται συνέχεια εκεί.
Το έχω θέσει επανειλημμένως το θέμα τηλεφωνικά αλλά ουδεμία κίνησή σας δεν έχω διαπιστώσει. Νομίζω μάλιστα ότι στερείται πινακιδών απαγόρευσης στάθμευσης το μέρος, οπότε κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
Σας ευχαριστώ
Υ.Γ. Μου κάνει εντύπωση ότι στη γειτονιά αυτή μένουν αρκετοί άνθρωποι της τροχαίας. Ή εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πολύ υπερβολικοί ή κάποιοι που θα μπορούσαν ακόμα πιο εύκολα να επιλύσουν κάποια ζητήματα είναι τελείως αδιάφοροι .
Αλήθεια, γιατί δεν επισημαίνουν τα όργανα της τροχαίας, που είναι τόσο πολύ στο δρόμο, τόσες κακοτεχνίες στο Δήμο; Τα δέντρα και οι θάμνοι έχουν μπει παντού για τα καλά μέσα στο δρόμο μετατρέποντας τις πιο αθώες στροφές σε τυφλές και καρμανιόλες και κανείς δεν κάνει κάτι για να κοπούν αυτά τα κλαριά (π.χ. στο τέλος της Μεγάλης χώρας, σε κείνη την ιδιαίτερη στροφή, οπου μαζί με όλα τ’ αλλα είναι και ο κάδος σκουπιδιών!) Λυπάμαι πολύ για όλο το σύστημα που απλά ΔΕΝ δουλεύει και μεις απλά βρισκόμαστε στο έλεος μιας κακής συγκυρίας. Κατά τ’ άλλα απορούμε και εκπλησσόμαστε με τον αριθμό των ατυχημάτων κάθε φορά.

Χ.Π.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.