Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Διαφωνούν με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Διαφωνούν με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

H παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ εκφράζει τη διαφωνία της με την ανακοίνωση  του  Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου  με τίτλο ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ (διαβάστε την ΕΔΩ) . Αναλυτικα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

Στις 11-11-2011 δόθηκε στην δημοσιότητα Δελτίο Τύπου από το Δ.Σ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τίτλο ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ και με θέμα τις εκλογές σε εθνικό επίπεδο.
Το συγκεκριμένο Δελτίο τύπου όταν κανείς το διαβάζει περισσότερο ταιριάζει σε Δελτίο τύπου κομματικού οργάνου παρά Εμπορικού Συλλόγου. Οι συνάδελφοι του Δ.Σ του Συλλόγου μάλλον έχουν την εντύπωση ότι συμμετέχουν σε συμβούλιο πολιτικού κόμματος και όχι συνδικαλιστικού οργάνου Εμπορικού Συλλόγου για να συμφωνούν με τέτοιο περιεχόμενο.
Αυτό το Δελτίου Τύπου αποτελεί πρόκληση και μας ανάγκασε σαν μέλη του Δ.Σ να διαφοροποιηθούμε δημόσια για πρώτη φορά έξι μήνες μετά τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο και αυτό γιατί θεωρούμε ότι η υποχρέωση μας απέναντι στους συναδέλφους εμπόρους που μας εξέλεξαν στο Δ.Σ είναι να παλέψουμε για τα τεράστια προβλήματα του κλάδου μας για την ίδια την επιβίωση μας ή όχι στον χάρτη των επαγγελμάτων.
Ο Συνδυασμός Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος σε αυτό το Δελτίο Τύπου και ασφαλώς όποτε άλλοτε η πλειοψηφία του Δ.Σ εκδώσει παρομοίου τύπου ανακοινώσεις εμείς θα δηλώνουμε την αντίθεση μας και θα την καταγράφουμε.

Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων
Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α
Κωστίκογλου Σωκράτης
Αθανασιάδη Μαρία

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.