Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Δυνατή φιλία, μεγάλη προσφορά

883-640x360Στο πλαίσιο του εορτασμού 88 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, συνεχίζοντας την απόδοση τιμών σ’ αυτούς που με την αγάπη τους στο Σύλλογο, την προσπάθειά τους και την προσφορά τους, συνέβαλλαν στην πρόοδό του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο θα τιμήσει δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τον Βασίλη Σταρακά και τον Θεόφιλο Ντόκα.
Βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους σε συμμετοχές ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας, με 12 σεζόν αγωνιστικής παρουσίας. Ο Θεόφιλος (Λαλάκης) Ντόκας αγωνίστηκε σε 211 και ο Βασίλης Σταρακάς σε 204 επίσημα παιχνίδια.
Πέρα από την αγωνιστική προσφορά τους, με τη συνύπαρξή τους από μικρή ηλικία στον Παναιτωλικό, αναπτύχθηκε μια πολύ ισχυρή φιλία, η οποία στο πέρασμα του χρόνου και έως σήμερα παραμένει αναλλοίωτη, αναδεικνύοντας και αυτή την πτυχή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
Συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, κάνοντας το καθήκον τους ως παλαίμαχοι, βοηθώντας ανιδιοτελώς την προσπάθειά της, δείχνοντας το δρόμο και στις νεότερες γενιές. Παραμένοντας ενεργά, δραστήρια και σημαντικά μέλη της Παναιτωλικής οικογένειας, προσφέροντας υπηρεσίες και στα τμήματα υποδομής και στη διοργάνωση εκδηλώσεων και σε κάθε άλλη ευκαιρία που τους δίνεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.