Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Δωρεάν δίκτυο Wifi δικαιούνται και τα Καλύβια…

free_wi_fiAνάπτυξη δωρεάν δικτύου Wifi δικαιούνται και τα Καλύβια  διαμηνύουν οι κάτοικοι του χωριού του Αγρινίου. Διαβάστε το σχετικό θέμα από το  www.kalyvia.gr:

Σε δημόσια διαβούλευση δίδεται εντός των επόμενων ημερών ο διαγωνισμός για την ανάπτυξη δωρεάν δικτύου Wi-fi στους δήμους της χώρας, μεταξύ αυτών και του Αγρινίου, αλλά και σε σημεία αυξημένης προσέλευσης όπως είναι τα μουσεία, τα λιμάνια και οι μαρίνες.

Αξίζει να αναφέρουμε σχετικά με το θέμα αυτό ότι, πριν λίγους μήνες είχαν συγκεντρωθεί περισσότερες από 60 υπογραφές νέων συγχωριανών μας προκειμένου ο δήμος Αγρινίου να ικανοποιήσει το αίτημά τους για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα αίτημα όμως το οποίο τελικά για διάφορους λόγους δεν υλοποιήθηκε.

Το μοναδικό σημείο όπου υπάρχει εγκατεστημένη κεραία για ασύρματο δίκτυο είναι στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας, από το οποίο εκπέμπεται πολύ ¨αδύναμο¨ σήμα και έτσι πολλοί νέοι του χωριού μας πολλές φορές αναγκάζονται να μεταφέρουν τους φορητούς υπολογιστές τους κοντά στο κτίριο, για να συνδεθούν στο internet!

Στην επιστολή τους οι συγχωριανοί μας επικαλούνταν την αναγκαιότητα να υπάρχει ασύρματη σύνδεση μέσω του διαδικτύου, επεσήμαιναν επίσης τις οικονομικές δυσκολίες που δεν επιτρέπουν σε πολλούς να έχουν εύκολη πρόσβαση στον κυβερνοχώρο και ζητούσαν την προσωπική στήριξη του Δημάρχου προκειμένου να μεριμνήσει για την πραγματοποίηση αυτού του αιτήματος.

Θα πρέπει λοιπόν με αφορμή την δημόσια διαβούλευση που θα γίνει, να υπάρχει από τον δήμο Αγρινίου μια πρόβλεψη για εγκατάσταση δωρεάν δικτύου Wi-fi και στο χωριό μας…

www.kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.