Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Δύο συλλήψεις για απόπειρα βιασμού ανήλικης

biasmoΣοκάρει η πληροφορία πως δύο νεαροί συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγρίνιου για απόπειρα βιασμού 15χρονου κοριτσιού . Η απόπειρα να φέρεται να έγινε το πρωί της Πέμπτης σε χωριό της παρατριχώνιας περιοχής και καταγγέλθηκε από τους γονείς της 15χρονης.

Η ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε έναν 29χρονο και έναν 25χρονο, με τη μια σύλληψη να γίνεται την Πέμπτη και την άλλη χθες Παρασκευή. Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα στον Ανακριτή για να απολογηθούν. Σημειωτέον πως συνελήφθη και ο πατέρας της ανήλικης για την παραμέληση της αλλά αφέθηκε ελεύθερος ενώ ερευνώνται όλες οι πτυχές της σοβαρής αυτής υπόθεσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Γιάννης

    Καλά δε λέτε τα ονόματα των εμπλεκομένων αλλά δε λέτε και το όνομα του χωριού ; Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο το όνομα του χωριού; Αυτό εσείς το λέτε ενημέρωση ; Δηλαδή: κάποτε κάποιοι έκαναν κάτι κάπου.

  2. Κακός χαμός

    Ρε μουρλοί θέλατε ενημέρωση πριν κάνει η αστυνομία τη δουλειά της; Να τους ειδοποιήσουν να φύγουν; Και το χωριό το θες εσύ ρε τύπε γιατί; Για να τη λες στους χωριάτες;Ουστ ρε τραβάτε κάντε καμιά δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.