Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Δύο συνδυασμοί και αντιπαράθεση στο δρόμο προς τις κάλπες

Δύο συνδυασμοί και αντιπαράθεση στο δρόμο προς τις κάλπες

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και ήδη όλα τα διαδικαστικά δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα με σχετική ανακοίνωση.
Όλα δείχνουν ότι φέτος δεν θα υπάρξει ενιαίο ψηφοδέλτιο αλλά πιθανότατα δύο παραταξιακά, της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων και της παράταξης «Ανεξάρτητης Κίνησης Εμπόρων» της οποίας ηγείται ο κ. Σωκράτης Κωστίκογλου. Ωστόσο όπως μαθαίνουμε σφοδρή ενόχληση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκάλεσε η διακήρυξη του συνδυασμού του κ. Κωστίκογλου με όσα αυτός χρεώνει στη στάση του διοικητικού συμβουλίου τα τελευταία χρόνια. Η διακήρυξη του κ. Κωστίκογλου δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο και μαζί με τα διαδικαστικά των εκλογών απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.
Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο με το όνομα ενός μέλους της ,του Βασίλη Νικάκη, να ακούγεται για την προεδρία ωστόσο αυτός δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται γι’ αυτή παρά μόνο ξεκαθαρίζει ότι προς το παρόν ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.