Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Δ.Σ. στην Σούπερ Λίγκα με διαφωνίες

ecabcf680380a7397e278a1cbd099b33_61809Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί ένα κρίσιμο για τις επόμενες αγωνιστικές Δ.Σ. στην Σούπερ Λίγκας με τις ομάδες να έχουν ήδη… ενστάσεις και διαφωνίες για το πρόγραμμα.

Όλα δείχνουν πως η επανέναρξη της Λίγκας θα είναι από την 7η αγωνιστική και μετά και όχι από την 6η (στην οποία περιλαμβάνεται το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ), όμως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο έκτακτο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο οι διαφωνίες και οι ενστάσεις των ομάδων για τον προγραμματισμό υπάρχουν πριν καν αρχίσει η αυριανή διαδικασία. Σύλλογοι που έχουν διαφορετική θέση για τις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και το πως θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα.

Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ εμμένει και θα επιμείνει στην διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο μετά την διακοπή. Υπάρχουν ομάδες που συμπλέουν μαζί του. Από την άλλη υπάρχουν και σύλλογοι που θα προτιμούσαν η επόμενη αγωνιστική να είναι η 7η. Όπως και να έχει το κρίσιμο αυτό Δ.Σ. θα αναδείξει την απόκλιση στις απόψεις των ομάδων καθώς και τις τελικές εξελίξεις τόσο για το πρόγραμμα όσο και για άλλα… μέτωπα.

Εάν γίνει πάντως η 7η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο μετά την διακοπή η 6η θα πάει ως εμβόλιμη την 28η Οκτωβρίου. Μία ημερομηνία που πρόκειται να γίνει η 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Σε μία τέτοια περίπτωση η 2η αγωνιστική θα μεταφερθεί από την 28 Οκτωβρίου στις 2 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία είναι να πραγματοποιηθεί η 3η αγωνιστική, που λογικά θα μετατεθεί στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Συζητήσεις με εκπροσώπους των ομάδων πάντως με την Σούπερ Λίγκα έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα και την Τρίτη.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.