Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Εκδήλωση για τους φοιτητές στο Επιμελητήριο

Εκδήλωση για τους φοιτητές στο Επιμελητήριο

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησαν από κοινού εκδήλωση με θέμα:«Επιχειρηματικότητα & Σταδιοδρομία των Νέων στην Εποχή της Κρίσης», στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φοιτητές αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους που ανάμεσα στις ενότητες και στο τέλος έκαναν πλήθος ερωτήσεων και ζωντανή συζήτηση.
Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας μίλησε ο Α Αντιπρόεδρός του, κ. Κώστας Μπόκας, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής που λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να βρίσκεται εκτός Αγρινίου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δ. Ελλάδας καθηγητής κ. Δημήτριος Σερπάνος. Επίσης διαβάστηκε και χαιρετισμός του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγητή Τριαντάφυλλου Αλμπάνη. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος Διοικούσας Επιτροπής του ΠΔΕ κ. Κώστας Πιστιόλας. Εντύπωση έκανε η εισήγηση του κ. Σ. Κούφαλη δημοσιογράφου του «Βήμα FM», που έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο με τίτλο «Ιστορίες Επιτυχίας» και φέτος θα διοργανώσει έναν διαγωνισμό καινοτομίας με έπαθλο την χρηματοδότηση της πιο καινοτόμου ιδέας από φοιτητές 6 Πανεπιστημίων, ανάμεσά τους και τα Πανεπιστήμια Δυτικής Ελλάδας & Ιωαννίνων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.