Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Εκδήλωση Πολυτέκνων για τα «πρωτάκια»

Εκδήλωση Πολυτέκνων για τα «πρωτάκια»

πρωτακιαO Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα για σε εκδήλωση  για τα παιδιά των πολυτέκνων που θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

                                           Α ν α κ ο ί ν ω σ η

               Αγαπητοί Συνάδελφοι,

      Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 πρωινή στο χώρο του EMILEONSPORTCENTER, θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση για τα παιδιά των πολυτέκνων του Συλλόγου μας, που θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου την τρέχουσα Σχολική περίοδο. Θα προσφερθούν  σχολικά είδη και θα ακολουθήσει δεξίωση.

     Παρακαλούνται οι πολύτεκνοι γονείς που τα παιδιά τους έχουν εγγραφεί στην πρώτη τάξη του Δημοτικού να τα συνοδεύσουν στο χώρο που προαναφέραμε.

      Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού και ιδιοκτήτης του ΕMILEONSPORTCENTER  Κύριος Φώτης Κωστούλας και ο Επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΉΣ  Κύριος Γιώργος Μαστρογεωργίου, τους οποίους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ εγκάρδια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική και στην αγαπημένη ομάδα όλων μας τον θρυλικό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ την καλύτερη δυνατή πορεία και επιτυχία.

 

                                          ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.