Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Εκλογές ΤΕΕ: Το μήνυμα της Πανεπιστημονικής

Εκλογές ΤΕΕ: Το μήνυμα της Πανεπιστημονικής

25384cc6bd4b264d6e680b024a383419_XLΗ Παράταξη Δημοκρατική  Πανεπιστημονική Κίνηση απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα προς τους μηχανικούς για τις εκλογές της Κυριακής στο ΤΕΕ.

Δελτίο τύπου – κάλεσμα

Συναδέλφισσα- συνάδελφε,

            Εσύ που εργάζεσαι στον ιδιωτικό η δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενε, άνεργε, στο μυαλό σου περιστρέφεται ένα τεράστιο γιατί; Γιατί μας θερίζει η ανεργία και το χαράτσι του ΤΣΜΕΔΕ, οι απολύσεις, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, οι φόροι κτλ.

Η επίθεση που δεχόμαστε έχει στρατηγικό  βάθος και καθολικό χαρακτήρα, θα συνεχίζεται αν δεν αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό αντίπαλο. Δεν διαλέγουμε διαπραγματευτή των όρων σφαγής μας είτε μνημονιακό είτε «αντί-μνημονιακό».

Στο ΤΕΕ έχουμε πείρα χρόνων από «αριστερούς» εμπόρους ψεύτικης ελπίδας και τους επιτήδειους συνοδοιπόρους τους.

     Το ΤΕΕ υπηρετεί τον αντίπαλο. Το απέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα. Με όλες της ηγεσίες του προώθησε ενεργά την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ-μονοπωλίων (π.χ. χάρισμα των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ στην τράπεζα Αττικής, αύξηση ασφαλίστρων, διάλυση της τεχνικής παιδείας, έργα ΣΔΙΤ μόνο για τους μεγάλους).

 

Αλλάζουμε το συσχετισμό ! Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του κινήματος.

            Δεν είσαι μόνος σου, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, έχουμε τα ίδια προβλήματα, τον ίδιο εχθρό, τον ίδιο, κοινό με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ελπιδοφόρο δρόμο να βαδίσουμε. Μπορούμε να γίνουμε ισχυροί, να αντεπιτεθούμε και να νικήσουμε. Αδύναμοι είμαστε όταν μένει ο καθένας μόνος του.

Οργάνωση ανασύνταξη αντεπίθεση του κινήματος.

Παλεύουμε για την ανατροπή του πραγματικού αντιπάλου ΕΕ-άρχουσας τάξης

Εκλογές ΤΕΕ Κυριακή 24 Νοέμβρη-Στηρίζουμε Πανεπιστημονική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.