Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Εκλογή νέας Διοίκησης στον Σύλλογο των εν Αθήναις Αγρινιωτών

Εκλογή νέας Διοίκησης στον Σύλλογο των εν Αθήναις Αγρινιωτών

κατάλογοςΤην Κυριακή 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στην Εστία Αγρινιωτών πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των μελών και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών, καθώς και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής, μετά τη λήξη της τριετούς θητείας του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου.
Μετά το διοικητικό απολογισμό από την πρόεδρο του προηγούμενου Δ.Σ. Μόλλη Βότση και τον οικονομικό απολογισμό από την ταμία του προηγούμενου Δ.Σ. Ρούλη Δεληγιάννη, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία από τα μέλη του Συλλόγου, που εξέλεξαν τη νέα τους διοίκηση.
Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της 23/11, συγκροτήθηκε σε Σώμα την 29η Νοεμβρίου, μετά από πρόσκληση που απηύθυνε στα μέλη του η Μόλη Βότση, η οποία πλειοψήφησε στην εν λόγω εκλογική διαδικασία, η δε νέα συγκρότησή του έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Μόλλη Βότση – Αναστασοπούλου, αντιπρόεδρος: Έλλη Πιπερίγκου – Γιαννοπούλου, γεν. γραμ: Νίκος Τσουράπης, ταμίας: Ρούλη Δεληγιάννη, μέλη: Ευδοκία Κοντούρη – Μαζαράκη, Ρέα Μητρονίκα – Καναρά, Ισμήνη Μπαμπάτσικου, αναπληρωματικά μέλη: Σοφία Χατζή, Λεωνή Θανασούλα, Αναστασία Σωτηροπούλου.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Δημήτρης Χαρατσάρης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Λάμπρος Χαραλάμπους.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες μας που μας εξέλεξαν για μια νέα τριετή θητεία στη διοίκηση του Συλλόγου και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία την αποστολή που μας ανέθεσαν καλώντας όλα τα μέλη για συμμετοχή στις δραστηριότητες, συνεργασία και συμπαράσταση στον αγώνα μας για την πραγματοποίηση των στόχων και των σκοπών του Συλλόγου μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.