Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Εκπρόσωποι των Αξιωματικών είδαν τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

epi-axiomatikoi-elas-arxigos

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Τσακνάκη συναντήθηκε την Τετάρτη 16-7-2014 ο πρόεδρος της Ένωσής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Δυτικής Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδ/ντής Μαζαρακιώτης Χρήστος, παρουσία και του προέδρου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αστυνομικού Υποδ/ντή Κατσιαμαγκα Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση και με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, “προκειμένου να τεθούν υπόψη τους οι προβληματισμοί και οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση τόσο των τοπικών προβλημάτων όσο και εκείνων που επιβαρύνουν συνολικότερα τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών”,όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης η οποία υπογραμμίζει:
Κατά τις συναντήσεις αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα της περιφέρειάς μας και επιδόθηκε προς τούτο σχετικό υπόμνημα, περαιτέρω δε μεταφέρθηκε η αγωνία μας για την άμεση παρέμβασή τους ώστε να υπάρξουν το ταχύτερο δυνατόν οι απαιτούμενες λύσεις.
Σε ότι αφορά το θέμα της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρθηκαν οι παρατηρούμενες δυσλειτουργίες και οι ενστάσεις μας, έτσι όπως έχουν ήδη αποτυπωθεί και σε επίπεδο Ομοσπονδιών από την πρώτη στιγμή που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα επίμαχα σχέδια. Ζητήθηκε δε στο πλαίσιο του διαλόγου να εισακουσθούν οι προτάσεις μας, ούτως ώστε με πνεύμα καλής διάθεσης και δημιουργικής συμμετοχής του συνδικαλιστικού μας κινήματος να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή μια λειτουργική και επαγγελματικά άρτια δομημένη Ελληνική Αστυνομία.
Προς τούτου αποφασίσθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα όπου θα κατατεθούν και οι τελικές μας προτάσεις.
Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας μαζί με την Π.Ο.ΑΞΙ.Α. βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα συνεχίζοντας αταλάντευτα και δυναμικά την συνδικαλιστική μας δράση σε μια δύσκολη εποχή, αγωνιζόμενοι για τα δίκαια αιτήματά μας, όπως την αποκατάσταση του μισθολογίου μας στα επίπεδα του 2012, σύμφωνα με την εκδοθείσα απόφαση του Σ.Τ.Ε. και προς τούτο να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα ενόψει των αποφάσεων της Κυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση σας θέλουμε ενεργούς συναγωνιστές και συμπαραστάτες στις όποιες ενέργειές μας αποφασισθούν για τα ζητήματα αυτά.-

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.