Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Εμπλουτισμός της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου

Εμπλουτισμός της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου

και παράλληλη περιβαλλοντική δράση

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, με τη στήριξη του Τμήματος Αλιείας της Περιφερικής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Κατούνας, θα πραγματοποιήσει εμπλουτισμό του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου, με παράλληλη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του αιγιαλού..
ΚΟΝΟΠΙΝΑ ΑΦΙΣΑ 1
ΘΕΜΑ: «Εμπλουτισμός με γόνο κυπρίνου του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας, με παράλληλη δράση καθαρισμού του αιγιαλού της λίμνης, που προστατεύεται από τη Συνθήκη NATURA 2000 ».
Σας γνωρίζουμε ότι, στις 20 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί ο συμβολικός εμπλουτισμός του ιχθυοπληθυσμού της λίμνης Αμβρακίας με γόνο κυπρίνου, που θα παρασχεθεί από το Κρατικό Κυπρινοτροφείο του Ψαθοτοπίου Άρτας, με παράλληλη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του αιγιαλού της, από σκουπίδια κλπ αντικείμενα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λίμνη Αμβρακία προστατεύεται από τη Συνθήκη NATURA 2000.
Οι παραπάνω δράσεις είναι απότοκος πρωτοβουλιών του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, που στοχεύουν να εμπεδώσουν οικολογική και περιβαλλοντολογική συνείδηση, στους ανθρώπους που η καθημερινότητά τους είναι συνυφασμένη με τη λίμνη.
Για τον σκοπό αυτό, και επειδή φρονούμε ότι η συμμετοχή σας, για την υλοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων είναι απαραίτητη,που θα σηματοδοτήσει εμπράκτως την περιβαλλοντολογική σας ευαισθησία, παρακαλούμε όπως στηρίξετε αυτές με την παρουσία σας, δυναμώνοντας την προσπάθειά μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με τιμή

http://konopinanews.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.