Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Εξομολογήσεις Ντιέγκο Μπεχαράνο…

Ο Ντιέγκο Μπεχεράνο αποκάλυψε πως σκέφτηκε να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά η γυναίκα του κατάφερε να τον μεταπείσει…

μπεχαρανο Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού μίλησε σε ΜΜΕ της Βολιβίας για το πως είναι η ζωή στην Ελλάδα, ανέφερε ότι στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν ευνοϊκά για εκείνον, αλλά με τη βοήθεια της συζύγου του και των συμπαικτών του κατάφερε να προσαρμοστεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Παναιτωλικό και τη ζωή στην Ελλάδα: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί δεν ήξερα την γλώσσα. Ούτε και αγγλικά. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Αρκετοί συμπαίκτες μου με βοήθησαν με τη γλώσσα ώστε να καταλαβαίνω τα τεχνικά ζητήματα αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Και τι μου έλεγαν. Ευτυχώς τώρα καταλαβαίνω και τις δύο γλώσσες (σ.σ. αγγλικά και ελληνικά) και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Εδώ είμαι με τη γυναίκα μου. Ευτυχώς γνωρίζει αγγλικά και αυτό μας βοήθησε. Όμως με την έλευση του γιου μας, δυστυχώς κανείς δεν μπορούσε να μας βοηθήσει από τη Βολιβία και να έρθει λόγω προβλήματος με τη βίζα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να γυρίσω, αλλά η γυναίκα μου με υποστήριξε. Μου είπε πως αυτό ήθελα πάντα. Να παίξω στο εξωτερικό. Ηταν θέλημα Θεού. Χάρη στη στήριξή της έμεινα».

Στη συνέχεια μίλησε για… ποδόσφαιρο: «Πλέον έχω ωριμάσει. Έμαθα πώς το ποδόσφαιρο παίζεται παντού. Δεν υπάρχουν σύνορα. Αρκεί να εμπιστευτείς τον Θεό και τις ικανότητές σου. Είμαι ήδη ένα χρόνο στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να τα πάω καλύτερα και να πετύχω τους στόχους μου».

Για το τι του λείπει: «Μου λείπουν η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η κουλτούρα της χώρας μου, οι φίλοι μου, το φαγητό (σ.σ. γέλια). Εδώ το παραδοσιακό φαγητό είναι η φέτα. Τυρί με λάδι από πάνω του».

Για τις αγαπημένες του ομάδας: «Η Στρόνγκεστ και η Οριέντε είναι οι αγαπημένες μου ομάδες στη Βολιβία».

Για τα προσωπικά του σχέδια: «Εύχομαι να τα πάω ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Να παίξω και σε άλλες ομάδες και γενικότερα να αναγνωριστεί η δουλειά που κάνω. Και ελπίζω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα».

Για τους ανθρώπους που θα θυμάται πάντα: «Οι Χοσέ Πέπε Πένια, Εντουάρντο Βιγιέγκας και Χαβιέ Αθγκαργκότα είναι οι άνθρωποι που με βοήθησαν περισσότερο στο ποδόσφαιρο».

http://www.joinsports.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.