Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίσκεψη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στη Βουλή των Ελλήνων

unnamed (1)
Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, επ’ ευκαιρία της επετείου για την απελευθέρωση των Αθηνών από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής και της έκθεσης που διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία με τίτλο: «η δημοκρατία δικαίω ουδέποτε κατελύθη», πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Μεγάρου, να γνωρίσουν την ιστορία του κτιρίου, να παρακολουθήσουν σχετικά βίντεο στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και να περιηγηθούν στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου.
Η εκπαιδευτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και την πλατεία Συντάγματος καθώς και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (Πλάκα, Μοναστηράκι). Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του Σχολείου Κωνσταντίνος Λιάτσος, η Υποδιευθύντρια Γεωργία Βλαχομήτρου και η εκπαιδευτικός Εύη Κουτσιούμπα.

unnamed (2) 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.