Σάββατο, Αύγουστος 17, 2019

ΕΠΑΜ Ναυπακτίας: Ανακοίνωση για εκλογές και υποψηφιότητα Φωτεινής Ράμμου

 Ανακοίνωση του Πυρήνα  Ε.ΠΑ.Μ. Ναυπακτίας και Δωρίδας

DSC04576
Πριν 4 χρόνια το 2011, μέσα από το κίνημα των αγανακτισμένων στις πλατείες γεννήθηκε ένα μέτωπο αποφασισμένων πολιτών κινηματικού χαρακτήρα, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Ε.ΠΑ.Μ.

Οι πολίτες αυτοί πέταξαν από πάνω τους την κομματική ταμπέλα που είχαν και έθεσαν πέντε προτάγματα ως οδηγό τους για να απελευθερωθεί ο τόπος, όχι μόνο από την μέγγενη των μνημονίων αλλά και από το ντόπιο διεφθαρμένο σύστημα που απομυζεί τη χώρα δεκαετίες τώρα.

Τα πέντε προτάγματα του μετώπου
1. Μη αναγνώριση ∆ηµόσιου χρέους µε βάση το διεθνές δίκαιο.
2. Κατάργηση των Μνηµονίων και ∆ανειακών Συµβάσεων µε ΕΕ και ∆ΝΤ.
3. Έξοδο από την Ευρώ και επιστροφή σε εθνικό κρατικό νόμισμα.
4. Τιµωρία όσων οδήγησαν τη χώρα στη σηµερινή κατάσταση.
5. Σύνταξη και ψήφιση νέου ∆ηµοκρατικού Συντάγµατος

Εμείς τα μέλη του είμαστε ενάντια στη λογική της ανάθεσης παίρνοντας τη ζωή στα χέρια μας μέσα από τη συμμετοχή μας σε δημοκρατικές διαδικασίες
Το μέτωπο έχει δομή άμεσης δημοκρατίας αφού οι συνελεύσεις των πυρήνων ανά τη χώρα αποτελούν το κυρίαρχο όργανο των αποφάσεων που παίρνονται σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Μια από αυτές τις αποφάσεις ήταν και η κάθοδος ως κόμμα στις εθνικές εκλογές του 2012.

Το ΕΠΑΜ, πάντα παρόν σε όλες τις μεγαλειώδεις αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις των ψηφοφοριών της βουλής, καλούσε με δελτία τύπου όλα τα τότε αντιμνημονιακά κόμματα, εκτός της χρυσής αυγής, να παραιτηθούν και να κατέβουν με το λαό να οργανώσουν την αντίσταση του ώστε να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Καμία απάντηση, και καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας τα οποία οργανωμένα και συντεταγμένα και ειδικά τα τελευταία χρόνια αποκλείουν το ΕΠΑΜ και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Καζάκη από οποιοδήποτε πολιτικό διάλογο καθώς και τη διάδοση των πολιτικών θέσεων του μετώπου. Η κοροϊδία των κοινοβουλευτικών κομμάτων απέναντι στο λαό δεν έχει τέλος
Ύστερα και από την τελευταία μνημονιακή παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια εμμονή όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων στην παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, το ΕΠΑΜ αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο σε φάρο ελπίδας για τον λαό μας αφού το πρόγραμμα του, σταθερό και αμετακίνητο στη βάση των 5 προταγμάτων του, έχει έτοιμο το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και της απεμπλοκής από τον βραχνά του χρέους
Οι εκλογές γίνονται τόσο σύντομα μετά την 5η Ιουλίου, ώστε να αποδομήσουν το τεράστιο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στα μνημόνια, και να νομιμοποιήσουν την δική τους υποτέλεια με την έγκρισή του, υφαρπάζοντας την ψήφο του.
Ο δεύτερος λόγος που πραγματοποιούνται οι εκλογές εσπευσμένα, είναι για να περάσει η νέα συγκυβέρνηση χωρίς να δίνει στο λαό άλλη εναλλακτική – άμεσα από τον Οκτώβριο – τα πιο επαχθή μέτρα των τελευταίων πέντε ετών, αποκρύπτοντας τη λαίλαπα που έρχεται.
Στη σύντομη προεκλογική περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ανταγωνίζονται ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα το μνημόνιο με το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ να θέλουν να ΄χουν λόγο στο μοίρασμα της πίτας της εξουσίας χωρίς να υπολογίζει κανένας από αυτούς την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές.
Το ΚΚΕ συντηρεί εντέχνως την υπάρχουσα κατάσταση έχοντας δήθεν αντιμνημονιακό και καταγγελτικό λόγο αλλά με την στάση του αποδεικνύει πως δε θέλει να αλλάξει τίποτα.
Η Λαϊκή Ενότητα έχει στόχο να γίνει ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ. Μια αντιμνημονιακή βαλβίδα εκτόνωσης του κόσμου, μια φρούδα ελπίδα και εντέλει ένα ακόμα ανάχωμα του πολιτικού συστήματος.
Οι δημοσιογράφοι κρύβουν έντεχνα λέξεις ή τις χρησιμοποιούν σπάνια πια, όπως φτώχεια, ανεργία, πλειστηριασμοί, ΕΝΦΙΑ, αυτοκτονίες, υπογεννητικότητα, ξεπούλημα.
Το ότι έχουν εξαφανίσει τις θέσεις του ΕΠΑΜ από τον τηλεοπτικό πολιτικό διάλογο καταδεικνύει το φόβο τους μην γίνουν περισσότερο γνωστά τα προτάγματά του και σταθεί εμπόδιο στα σχέδια ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Ο αγώνας του μετώπου είναι συνεχής δύσκολος και επίπονος
Η Συναγωνίστρια μας Φωτεινή Ράμμου αποφάσισε να στηρίξει αυτό τον αγώνα, θέτοντας τον εαυτό της στην υπηρεσία της πατρίδας και δεσμεύεται πως, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα προτάγματα του μετώπου. Είναι η αρχή του τέλους τους
epam

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΡΑΜΜΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.
Γεννήθηκα και τελείωσα το δημοτικό στη Σίμη Ναυπακτίας – ένα μικρό χωριό όπου οι γονείς μου ήταν φτωχοί αγρότες.
Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα όπου και εργάστηκα για πέντε χρόνια σε εργοστάσιο και σε λογιστήριο.
Στα 25 μου επέστρεψα στη Ναύπακτο όπου άνοιξα μια μικρή επιχείρηση λιανικού εμπορίου την οποία διατήρησα για 24 χρόνια.
Είμαι παντρεμένη με τον Μπάμπη Νικολακόπουλο , λογιστή-φοροτεχνικό και έχουμε ένα γιο, τον Γιάννη που σπουδάζει στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Πάτρας
Αυτό τον καιρό είμαι άνεργη-ενεργός πολίτης, σπουδάζω στο ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και ταυτόχρονα φοιτώ σε ΙΕΚ Νοσηλευτικής.
Έχω διατελέσει μέλος Δ.Σ. πολιτιστικών συλλόγων με πλούσια δράση και είμαι μέλος θεατρικής ομάδας και χορευτικού ομίλου παραδοσιακών χορών. Επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι αντιπρόεδρος του πολύ δραστήριου αθλητικού συλλόγου Πας Ναυπάκτου(Μπάσκετ – Βόλλευ με 250 αθλούμενους) όπου προσφέρω πλούσια εθελοντική εργασία. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ναυπάκτου, καθώς και μέλος του κινήματος πρωτοβουλίας πολιτών Ναυπακτίας ενάντια στους πλειστηριασμούς και γενικά συμμετέχω σε όλες τις κοινωνικές εθελοντικές δράσεις στον τόπο μου
————————————————————–
Όλη μου τη ζωή την καθορίζουν τρεις βασικοί πυλώνες, η Δημοκρατία, η ελευθερία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, αξίες πάνω στις οποίες έχει θεμελιώσει και το ΕΠΑΜ.
Συμφωνώ απόλυτα με τα προτάγματα του μετώπου, έχω εντυπωσιαστεί με τις αναλύσεις του Δημήτρη Καζάκη και θεωρώ ότι αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για την υποδουλωμένη Ελλάδα και τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της.
Αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις να γνωρίσει ο κόσμος το ΕΠΑΜ και να έλθει μαζί μας.
Ορκίζομαι ότι θα παλέψω με το μέτωπο μέχρι τέλους όποιο και να είναι αυτό.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) συμμετέχει στις Εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Στην Αιτωλοακαρνανία κατεβαίνει ως υποψήφιος και ο Βάσσης Βασίλειος.
Παρακάτω απόσπασμα από το σύντομο χαιρετισμό της Φωτεινής Ράμμου υποψήφιας βουλευτή με το ΕΠΑΜ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στην σαββατιάτικη ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο Αγρίνιο

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Ναυπακτίας και Δωρίδας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.