Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Επανέρχεται για Ρόκο ο εκδότης

Επανέρχεται για Ρόκο ο εκδότης

κατάλογοςTo agrinionews.gr αναγκάζεται να επανέρθει στο ζήτημα της αντιπαράθεσης του προέδρου του ΤΕΕ Κ.Ρόκου και του εκδότη Δ.Μπακή. Υπογραμμίζουμε πως το εν λόγω θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μέσω (και) του site μας με αφορμή την επιστολή που έστειλε προς δημοσίευση ο κ. Ρόκος. Εκτιμούμε παράλληλα ως λάθος το να στιγματίζουμε τις ενδεχόμενες επιλογές στις κάλπες κάθε παράγοντα  καθώς προ πολλού έχουν παρέλθει οι «γραμμές» και οι περιχαρακώσεις. Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός είναι να έχει τις δικές του προτιμήσεις ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως γενικότερα ο κ.Ρόκος πολιτεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στις δημοτικές εκλογές του Αγρινίου.

Θυμίζουμε εξάλλου πως η αντιπαράθεση του με τον εν λόγω εκδότη προέκυψε από δημοσίευμα που ανέφερε πως  «το στέλεχος του συνδυασμού του Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκκος (τελικά συγκέντρωσε περίπου 1500 ψήφους και εξελέγει στην 4η θέση), πρόεδρος του ΤΕΕ με διαδοχικά και επίμονα μηνύματα καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του, τόσο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Σώκου , στο Αγρίνιο, όσο και στην ενίσχυσή του!!!». Ο κΡόκος με δημόσια παρέμβαση του ανέφερε πως “τα  περιγραφόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδος «ΕΒΔΟΜΑΔΑ»  είναι παντελώς ψευδή, και δια της παρούσης τα διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, επιφυλασσόμενος επί παντός νομίμου δικαιώματός μου”.

Ο εκδότης με τη σειρά του σήμερα προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση του εκδότη Δ.Μπακή:
Την Δευτέρα με ανακοίνωση σε τοπικά ΜΜΕ (site) του προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας και νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγρινίου Κ. Ρόκκου, κατά ένα ακατανόητο τρόπο προκλήθηκα (αλλά και απειλήθηκα) για μια μικρή αναφορά που έκανα, σε ένα εκτενές πρωτοσέλιδο άρθρο μου στην εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” που αναφερόταν στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στο Αγρίνιο. Σε αυτό μεταξύ πολλών άλλων, υπήρχε και μια αναφορά για μηνύματα SMS υπέρ της υποψηφιότητας του Θ. Σώκου, που στάλθηκαν απο το τηλέφωνο που στέλνει κατά καιρούς, μηνύματα ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας κ. Ρόκκος στους συναδέλφους του (μέλη του ΤΕΕ) για θέματα τους.
Ο κ. Ρόκκος αυτό που γράψαμε το ΔΙΕΨΕΥΣΕ και στον επίλογο της ανακοίνωσης του γράφει: “επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα”, υπονοώντας φυσικά…. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Υποσχέθηκα με δική μου ανακοίνωση προς τα site που δημοσίευσαν την “ΔΙΑΨΕΥΣΗ” Ρόκκου, ότι στην εφημερίδα ΕΒΔΟΜΑΔΑ της οποίας είμαι εκδότης και διευθυντής, την Τρίτη (προχτές) θα υπάρχουν τα φωτογραφικά ντουκουμέντα, που θα αποδείκνυαν την αλήθεια σε αυτά τα ολίγα (πραγματικά ολίγα μπροστά σε όλα όσα ξέρω, γνωρίζω και έχουν γίνει, απο τις αρχές Φεβρουαρίου 2014 και εντεύθεν)που έγραψα για το θέμα των SMS. Αυτό ήδη έγινε αλλά κατα παράξενο τρόπο επι τρεις ημέρες τώρα, κανένα SITE δεν ανέφερε το παραμικρό. Ανεβάζω λοιπόν ΕΔΩ, τώρα, τις ίδιες φωτογραφίες που έχει η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” . Οι φωτογραφίες των μηνυμάτων προέροχνται απο κινητά Μηχανικών του Αγρινίου. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το τέλος αποθηκευμένου παλιότερου μηνύματος του προέδρου του ΤΕΕ Κ. Ρόκκου για άλλο θέμα (σχετικό με το ΤΕΕ) και στην συνέχεια μήνυμα υπερ του κ. Σώκου. Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται, η συνέχεια των αλλεπάλληλων μηνυμάτων που εστάλησαν απο τον ίδιο πάντα αριθμό. Να σημειώσω ότι δεν θεωρώ παράλογη την προτίμηση του κ. Ρόκκου στο πρόσωπο του κ. Σώκου. Είναι εξ’ άλλου, γνωστή η φιλική σχέση που διατηρούν και επειδή, ο ένας συμμετείχε σε ανεξάρτητο συνδυασμό και ο άλλος ήταν ανεξάρτητος όλα είναι επιτρεπτά και πιθανά. Επι της ουσίας τώρα: Η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” και ο γράφων είναι κομματάκι δύσκολο να ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ…..Για περισσότερα στην εφημερίδα αλλά και στο μέλλον.

1 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. nektask

  Λαθος Ρόκου που ασχολείται. Στο κάτω κατω οτι θέλει ψηφίζει.

 2. ΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Αγαπητοί φίλοι του Agrinionews, με τον κ. Ρόκκο δεν έχω καμμία αντιπαράθεση. Δεν είχα και δεν έχω απολύτως καμμία τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Γνωριζόμαστε εξάλλου απο μικρά παιδιά. Πιστεύω ότι ο Κώστας απο κάποιους “παρασύρθηκε” και “παγιδεύτηκε” σε κάτι που τον ίδιο δεν τον έβλαπτε σε τίποτε. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ότι επιθυμεί. Μάλιστα απο τη στιγμή που ο συνδυασμός Σώκου ήταν και ανεξάρτητος αυτό δεν αποτελεί ούτε κάν πολιτικό πρόβλημα. Αυτοί που το θεωρούν πολιτικό πρόβλημα μάλλον είναι και αυτοί που παρέσυραν τον κ. Ρόκκο και στην ανακοίνωση (ΔΙΑΨΕΥΣΗ) αλλά και στην απειλή περί “νόμιμου δικαιώματος μου”. Απο την πλευρά μου σταματάω το θέμα ΕΔΩ και δεν πρόκειται να επανέλθω (εκτός και εαν ξαναπροκληθώ). Και αν έδωσα τόση σημασία σε αυτή την υπόθεση την έδωσα πολυ απλά γιατί “κάποιοι” κρίνοντας εξ’ ιδίων, προφανώς, τα αλλότρια (και με αυτό ΔΕΝ εννοώ τον Κώστα) με παρουσίασαν ως ψεύτη και ότι έβγαλα απο την…. “κοιλιά” μου την υπόθεση των SMS. Kαι σε αυτούς τους τελευταίους (επαναλαμβάνω όχι τον Κώστα Ρόκκο) τους αρμόζει μια τελευταία λέξη: ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

 3. Κακός χαμός

  Εγώ ένα δεν κατάλαβα. Τι κατάλαβε ο Ροδίτης.

 4. Μαίρη Τ.

  Τώρα μας λέει ο κ. Μπακής πως δε φταίει το “χαϊβάνι” ο κ. Ρόκος, αλλά άλλοι που τον παρέσυραν!!! Όσο για τη φράση “ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ”, απ’ τη μια φανερώνει το επίπεδο του εκδότη-δημοσιογράφου, απ’ την άλλη καλά τους κάνει!!! Εδώ η χώρα ρημάχτηκε, ο κόσμος πεινάει και κάποιοι “βιάζουν” τη νοημοσύνη μας, προσπαθώντας να μας εξηγήσουν, ακόμα και τόσες μέρες μετά, ένα αποτέλεσμα 68%- 32%!!! Σα να λέμε, δηλαδή, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που έληξε με σκορ 7-3!!! Τα σχόλια είναι περιττά…

 5. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  Προφανώς το “σκασμός λαμόγια” που λέει ο Μπακής, προφανώς και απευθύνεται σε κάποιους εκ του ΣΥΡΙΖΑ που περιτργυρίζουν τον κ. Ρόκο. Αν το λέει γι’ αυτούς συμφωνώ απόλυτα μαζί του και το επαναλαμβάνω και ‘γω κάπως διαφορετικά. Πίσω στα κοτέτσια σας παλιολαμόγια

 6. ΠΕΣΙΣΤΡΑΤΟΣ

  Εχει κανένας αμφιβολία ο ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι μακράν ο καλύτερος στο νομό; Δε κολώνει με τίποτε και σε κανέναν. Αυτό που πιστεύει το γράφει και το λέει. Μπορεί όχι πάντα σωστά αλλά πάντως τα γράφει και τα λέει. Και με την ευκαιρία Γιατί μόνον δύο απο τα site της πόλης μας έχουν ασχοληθεί με το θέμα (agrinionews και agriniopress); Τα άλλα, τα λεγόμενα “ειδησεογραφικά” και “ελεύθερα” γιατί το έχουν πνίξει;

 7. xr.au.

  Καταρχήν το όνομα στο μήνυμα δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχει περίπτωση στην κωδικοποίηση του λογισμικού του τηλεφώνου να κρατάει καποια ψηφία του κέντρου αποστολής μηνυμάτων και σε δεύτερο μήνυμα να ”αναγνωρίζει” ότι είναι το ίδιο όνομα. Εγώ έχω ήδη μήνυμα τέτοιο, που στο ένα έχει όνομα πολιτκού για πασχαλινές ευχές και μετά από μέρες δέχομαι νέο μήνυμα για προσφορές απορρυπαντικών και μου εμφανίζει ότι το έστειλε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.