Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ερασιτέχνης:Δεν βρήκαμε ανταπόκριση…

Ερασιτέχνης:Δεν βρήκαμε ανταπόκριση…

Ανακοίνωση για τις διεργασίες στις οποίες συμμετείχε αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός. Υπογραμμίζει πως η προσπάθειά του δεν βρήκε ανταπόκριση, πως ο Φώτης Κωστούλας πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα και πως σε περίπτωση που σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η προσφυγή στο πρωτοδικείο θα είναι αναπόφευκτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Αγρινίου στις 25/5/12 μεταξύ της παραιτηθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ο μεγαλομέτοχος κος Φώτης Κωστούλας προέτρεψε τον Ερασιτέχνη να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον σχηματισμό νέας διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης είχε σειρά επαφών με φορείς της πόλης αλλά και Αγρινιώτες επιχειρηματίες προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και ουσιαστικά στελεχώνοντας τη νέα διοίκηση.

Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν είχε ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κος  Κωστούλας Φώτης πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα. Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός συνεχίζει τις προσπάθειές του.

Σε περίπτωση που σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η προσφυγή στο πρωτοδικείο θα είναι αναπόφευκτη.

 

Το  Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.