Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Εργασίες συντήρησης στο ΔΑΚ Αγρινίου

geg-dak-ergasies1

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιεί εργασίες  συντήρησηςστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κούσης».
Στόχος των εργασιών,όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου,  η παράδοση τον Σεπτέμβριο ενός αρτιότερου
Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθεια των ομάδων, οι οποίες γυμνάζονται και αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.
Συγκεκριμένα οι εργασίες περιλαμβάνουν χρωματισμό των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου και συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

«Η Δημοτική Αρχή, αναλογιζόμενη επίσης τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για συντήρηση του χώρου, εκτελεί τις εργασίες  αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Με τη σωστή διαχείριση και την εργασία των ατόμων-ελαιοχρωματιστών της κοινωφελούς εργασίας (πενταμηνιτών) πραγματοποιήθηκε ο χρωματισμός των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου, έργο το οποίο θα συμβάλλει στην καλαισθησία και την ευπρέπεια του χώρου», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου.

geg-dak-ergasies2 geg-dak-ergasies3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.