Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:ΟΧΙ στη νέα θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:ΟΧΙ στη νέα θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Μεσολόγγι 11/6/2011
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΙΟΥΝΗ
• ΟΧΙ στη νέα θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων
• Να χρεοκοπήσουν η ΤΡΟΪΚΑ και οι πολιτικές της
Τα νέα μέτρα για τα εργασιακά που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση και την Τρόικα ενόψει της 5ης δόσης του δανείου, σε συνδυασμό με όσα άλλα έχουν προωθηθεί από την ψήφιση του μνημονίου μέχρι σήμερα, οδηγούν σε πλήρη κατεδάφιση τις εργασιακές σχέσεις, τους μισθούς και την πλήρη, σταθερή και ασφαλισμένη εργασία και ανοίγουν το δρόμο για μαζικές απολύσεις.
Πραγματοποιείται η πιο βάρβαρη αναδιανομή εισοδημάτων η πιο ακραία ανατροπή κοινωνικών δικαιωμάτων. Οι πλέον παραγωγικές και στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις δημοσίου ξεπουλιούνται όσο – όσο και άρον – άρον για να ικανοποιηθεί το αιμοδιψές τέρας των “αγορών” για να βρεθεί η χώρα “γυμνή” από αναπτυξιακά εργαλεία και μέσα παρέμβασης, σ’ ένα τοπίο ανεξέλεγκτης δράσης των ιδιωτικών μονοπωλίων.
Η ήδη τεράστια ανεργία, θα εκτοξευθεί στα ύψη με τις απολύσεις και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα πολύ περισσότερο σήμερα που δεν λαμβάνεται ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αναπτυξιακό και επενδυτικό μέτρο – τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα – με αποτέλεσμα η χώρα να βυθίζεται ολοένα σε μεγαλύτερη ύφεση και κρίση.
Εργαζόμενοι – Εργαζόμενες
• Στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στους αγώνες, τις κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια των εργαζομένων και των πολιτών. Αγωνιζόμαστε από κοινού με όλους όσους πλήττονται από την βάρβαρη αυτή πολιτική που μας φέρνει στην φτώχεια και την περιθωριοποίηση. Μαζί με τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους μικρούς επαγγελματίες.
• Δημιουργούμε ένα μαχητικό μαζικό ριζοσπαστικό εργατικό κίνημα παντού, με δημοκρατία, συμμετοχή, αυτενέργεια και αγωνιστική αντίσταση. Ένα εργατικό κίνημα που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, με πολιτικά και κοινωνικά αιτήματα, μακριά από αντιλήψεις κυβερνητικού και γραφειοκρατικού συνδικαλισμού, μακριά από διχαστικές πρακτικές και εύκολες διαιρέσεις.

Όλοι και όλες στους δρόμους και τα συλλαλητήρια

Όλοι στην ενωτική απεργιακή συγκέντρωση στο Ε.Κ.Μ. την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 11 π.μ.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.