Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ετοιμάζεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Ναύπακτο

Ετοιμάζεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Ναύπακτο
Δεκάδες μηχανές motocross της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν φθάσει στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει σχεδιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Πριν λίγη ώρα δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί, με πλήρη εξάρτηση, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, αυτόματα υποπολυβόλα, άνδρες της Ασφάλειας, άνδρες των ΟΠΚΕ, άνδρες των ΕΚΑΜ ετοιμάζονταν για να επιχειρήσουν στην Ορεινή Ναυπακτία.

 

Εντυπωσιαστήκαμε από την αποφασιστικότητά τους όταν τους είδαμε να επιβιβάζονται στα συμβατικά αυτοκίνητα της Ελληνικής Αστυνομίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου. Το ηθικό τους είναι ακμαιότατο και έδειχναν ότι πολύ σύντομα οι αδίστακτοι κακοποιοί που αφαίρεσαν δύο ανθρώπινες ζωές θα πέσουν στα χέρια τους. Αισθάνονται το χρέος τους να συλλάβουν τους κακοποιούς, για τον συνάδελφό τους που χάθηκε από τις σφαίρες τους και για την 25χρονη κοπέλα που χάθηκε στην Κόρινθο.
Εντυπωσιαστήκαμε από το θάρρος των συνανθρώπων μας οι οποίοι αμείβονται με μισθούς κάτω από 1000 ευρώ, έχουν αφήσει τις οικογένειές τους για πολλές ημέρες και επιχειρούν στα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ας θυμόμαστε πάντα ότι όπως και σε όλα τα επαγγέλματα λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι δυσφημίζουν το επάγγελμα. Η εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα το βράδυ στο Α.Τ Ναυπάκτου με τους δεκάδες αστυνομικούς να ετοιμάζονται για επιχείρηση, μας έπεισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχεις άξιους και ικανότατους αστυνομικούς. Το είδαμε στα μάτια τους.
nafsclick.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.