Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Γιάννης Κολοβός: Ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά!

po-kolovos“Οι ιδιαιτερότητες του εκλογικού νόμου στέρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ την τρίτη έδρα στο νομό μας και την δυνατότητα να υπηρετήσω την περιοχή και μέσα από το Κοινοβούλιο. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα πάψω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας από όποια θέση και αν βρεθώ”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Γιάννης Κολοβός, στο ευχαριστήριο μήνυμά του για την νίκη που κατέγραψε το κόμμα και στην Αιτωλοακαρνανία.

Η δήλωση του κ. Κολοβού:

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και όλους τους πολίτες της χώρας που τίμησαν με την ψήφο τους το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και έφεραν την Αριστερά στην κυβέρνηση. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ιστορικότητα και τη βαρύτητα των στιγμών, καθώς και το χρέος που απορρέει από αυτές.

Οι ιδιαιτερότητες του εκλογικού νόμου στέρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ την τρίτη έδρα στο νομό μας και την δυνατότητα να υπηρετήσω την περιοχή και μέσα από το Κοινοβούλιο. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα πάψω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας από όποια θέση και αν βρεθώ. Ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά!

Γιάννης Κολοβός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κατρουμπαλος Φωτης.

    Α… Και μην μας απειλεις οτι ο αγωνας τωρα ξεκινα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.