Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστίες της ΕΛΕΠΑΠ για την παράσταση από την ομάδα “ΠΡΟΒΑ”

Ευχαριστίες της ΕΛΕΠΑΠ για την παράσταση από την ομάδα “ΠΡΟΒΑ”

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ενημερώνει για την παράσταση θεατρική ομάδα ‘’ΠΡΟΒΑ’’ του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που έγινε με σκοπό την ενίσχυση της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Tην εξαιρετική κωμωδία ‘’Ποιος σκότωσε τον William;’’της Λίλιαν Δημητρακοπούλου απολαύσαμε την Κυριακή από τη θεατρική ομάδα ‘’ΠΡΟΒΑ’’ του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την σκηνοθετική επιμέλεια της κυρίας Ζέτας Λάττα. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί σκόρπισαν ατέλειωτο γέλιο και πρόσφεραν μια νότα ευφορίας και ξεγνοιασιάς στους θεατές της κατάμεστης αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τους εξαίρετους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας ‘’ΠΡΟΒΑ’’ , την κυρία Ζέτα Λάττα αλλά και όλους τους συντελεστές της χθεσινής παράστασης. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που συνεχίζουν να στέκονται αλληλέγγυοι στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ εμψυχώνοντάς μας με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Γ. Παπαναστασίου για την παραχώρηση της αίθουσας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και το προσωπικό του θεάτρου για την παρουσία του εκεί. Επίσης ευχαριστείτον ΑΧΕΛΩΟ T.V. και τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που μας βοηθούν πάντα στην γνωστοποίηση των δράσεών μας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.